В сферата на фантастиката е да се намерят още няколко

...
В сферата на фантастиката е да се намерят още няколко
Коментари Харесай

Радостин Василев: В сферата на фантастиката е да се намерят гласове за правителство

В сферата на фантастиката е да се намерят още няколко гласа, които да поддържат основаването на държавно управление. Наложително е да се отива на избори. Не съм разговарял с никой от сътрудниците от момента, в който съм взел решението, че напущам. Това сподели министърът на спорта в оставка Радостин Василев по Нова тв. Той е един от тези, които напуснаха партията на Слави Трифонов " ИТН ".

" Те живеят в среда, която е обострена и не бих очаквал поддръжка от никой от тях ", добави той във връзка с някогашните си съпартийци.

По думите му през днешния ден очаквал Българска социалистическа партия да създадат проект по какъв начин да работят. " И в случай че няма късмет за сформиране на държавно управление, по скоро Българска социалистическа партия няма да предложи министър председател ", допусна той.

" По време на консултациите не видях разминавания сред Демократична България, Българска социалистическа партия и Политическа партия. В записа няма нищо притеснително. Чест прави на Христо Иванов, че споделя със своите к о леги всичко, което се случва по време на договарянията ", сподели той във връзка на диалога на съпредседателя на Демократична България с парламентарната група, който беше излъчен онлайн.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР