В се очаква писмено потвърждение на направеното искане от министъра

...
В се очаква писмено потвърждение на направеното искане от министъра
Коментари Харесай

БЕХ: Булгартрансгаз е независим преносен оператор, ще оповестим решението

В се чака документално удостоверение на направеното искане от министъра на енергетиката, след което същото ще бъде прегледано от Съвета на шефовете на БЕХ ЕАД.

Това се споделя в позиция на Български енергиен холдинг, откакто по-рано през днешния ден служебният министър на енергетиката изиска отстраняването на управлението на " ". Искането е по отношение на инспекция на КЕВР, която удостоверява съществени заключения на Министерството на енергетиката за ръководството на газовото сдружение и фрапантното нарастване на отговорностите.
 Енергийният министър изиска от БЕХ ново управление на Булгартрансгаз Енергийният министър изиска от БЕХ ново управление на " Булгартрансгаз "
Министърът на енергетиката Андрей Живков е изискал Българският енергиен холдинг да в профил управлението на „ Булгартрансгаз&ldqu...

" Следва да се има поради че Булгартрансгаз ЕАД е отвесно интегрирано дружество с двустепенна система на ръководство. То е самостоятелен метафоричен оператор, според Закона за енергетика. Решението на Съвета на шефовете на БЕХ ЕАД ще бъде обществено оповестено ", обявиха от БЕХ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР