В САЩ милионер, който смята любовта за отчаяна измислица бедните

...
В САЩ милионер, който смята любовта за отчаяна измислица бедните
Коментари Харесай

Милионер, отричащ любовта при богатите, си намери „половинката”

В Съединени американски щати милионер, който счита любовта за обезверена небивалица бедните хора, срещна лада жена и по този начин хлътна по нея, че е решил да мине под венчило. Историята му е оповестена от Daily Mirror.

51-годишният предприемач Брандън Уейд, е основал приложение, в което богати мъже могат се срещат с млади дами. Той обаче се прочу не с приложението, а с изказванието, че любовта е небивалица на бедните, тъй като не могат да си разрешат нищо друго.

Всичко обаче се трансформирало, когато той срещнал 21-годишната Дана Розуол, която се бе записала в неговото приложение.

Три пъти разведеният Уайд сподели, че се усеща изключително уединен в разгара на пандемия. Точно тогава в живота му се появила Розуол, която се зарекла да му покаже какво значи същинска обич. „ Преследвах благосъстояние, триумф и дами и бях надълбоко трагичен “, призна предприемачът.

Връзката на двойката стартира да се развива бързо и скоро Уейд осъзнал, че в действителност се е влюбил. Според него първоначално нито той, нито Розуол не са мислили за брак, само че мощните усеща един към различен ги предиздвикали да трансформират решението си. Влюбените възнамеряват да вдигнат женитба измежду природата и да подпишат контракт, който ще ги лиши от правото на бракоразвод. Бизнесменът изясни, че сходен контракт е следващото удостоверение за неговото и на избраницата му предпочитание да прекарат остатъка от живота си дружно.

Розуол добави, че въобще не се смущава от 30-годишната разлика във възрастта с бъдещия си брачен партньор. Американецът твърди, че любовта им е цялостна с деликатност и откровеност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР