В сънищата си се срещаме с подсъзнанието ни, което може

...
В сънищата си се срещаме с подсъзнанието ни, което може
Коментари Харесай

Как да сънувате каквото поискате

В сънищата си се срещаме с подсъзнанието ни, което може да ни подскаже доста за живота ни и да ни помогне да излезем като спечелили от сложни обстановки.

Ако желаете да получите отговори на въпроси, които в действителния живот няма по какъв начин да разберете, би трябвало да настроите подсъзнанието си за избран сън.

Няколко часа преди да заспите се отпуснете, не се претоварвайте с непотребни страсти и усещания, с изобилна вечеря или с физически извършения.

Вземете душ или се отпуснете за десетина минути в топла вана, не включвайте тв приемника, не четете сериозна литература. Помислете какво тъкмо желаете да видите в съня си.

 Как да сънувате каквото поискате

Не би трябвало да се стига до разказване на съответен сюжет, сънищата се построяват по тяхна вътрешна логичност. Помислете над това каква интелектуална или креативна задача е належащо да решите. Или може би желаете да видите в съня си ваш непосредствен.

Желанието ви да сънувате нещо съответно би трябвало да отразява настояща и вълнуваща за вас обстановка. След като към този момент сте взели решение, няколко пъти си представете какво тъкмо желаете де видите, а по-късно го напишете на лист хартия.

Оставете химикалката и листа до леглото си, с цел да можете да запишете какво сте сънували, незабавно откакто се разсъните. Кажете си, че ще се разсъните незабавно, откакто сте сънували това, което сте поискали. Това би трябвало да се направи, защото през нощта сънуваме доста неща, а запомняме единствено последното, което забележим в съня си.

Докато заспивате, представете си това, което желаете да видите в съня си. След като се разсъните, не ставайте внезапно, а останете няколко минути и си припомнете детайлности от съня си.

Ако сте прецизни, ще сънувате това, което поискате, и по този метод ще можете да намирате отговори на въпроси, които ви интересуват.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР