В Съединените щати реставрационните работи в замък в Джърси доведоха

...
В Съединените щати реставрационните работи в замък в Джърси доведоха
Коментари Харесай

Откриха мистериозна бележка от “Джеймс Бонд“ в камина на древен замък

В Съединените щати реставрационните работи в палат в Джърси доведоха до ненадейно изобретение в камина. Археолози откриха мистериозно обръщение от Джеймс Бонд в бутилка, датирано от 1966 година, написа.
Прочетете още
Jersey Heritage заяви в обществените медии, че служащи, извършващи реставрационни действия на втория етаж на офицерските квартири в замъка Елизабет, са разкрили камина, в която са разкрили известие, прикрито в бутилка.

Сега специалистите се надяват, че жителите на острова ще им оказват помощ да разкрият самоличността на мистериозния създател на бележката от 1966 година, пише BBC News.

" 007 Джеймс Бонд... PS Таен сътрудник. Не казвайте на никого ", гласи известието, подписано от някой си EA Blampied.
Според личния състав на JH бележката е била съпроводена от страници 15 до 18 от седмичния вестник Reveille с дата 23 февруари 1966 година  Мистериозна записка, известие, разкопки, Джеймс Бонд, античен палат, блокирана камина, писмо, скришен сътрудник, археолози Експерти се пробват да открият самоличността на мистериозния създател на бележката. Снимка: Instagram/jerseyheritage
Харви Дулан, чиновник на отдела за исторически здания, означи, че документите и бележката са много необикновена находка. Той сподели, че създателят явно е огромен почитател на Джеймс Бонд и първата му мисъл е била, че това може да е известният художник от Джърси Едмънд Блампид.

„ Въпреки това, той беше на 79 по това време и умря през август същата година, тъй че взехме решение, че е малко евентуално да е бутал бутилки в камините в замъка Елизабет “, счита господин Дулан.

Дулан сподели, че бутилката е трябвало да бъде скрита по време на реставрационни работи, осъществени от комисията по благоустройството.

„ Това беше последната камина, която беше блокирана, всички останали евентуално са разчистени сред 1923 и 1946 година, защото намерихме пакети от остарели цигари и немски муниции. Това е опит за нахлуване в живота на елементарните хора, какъвто историята като цяло не е записала “, добави експертът.

Служителите на Jersey Heritage се надяват, че някой от роднините или даже създателят на бележката е към момента жив и може да предяви права върху нея.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР