В събота Златка Райкова, по известна като Русата Златка, отпразнува

...
В събота Златка Райкова, по известна като Русата Златка, отпразнува
Коментари Харесай

Мегз, Андреа и Алисия празнуват рожден ден с Русата Златка

В събота Златка Райкова, по известна като Русата Златка, отпразнува рождения си ден в първокласна столична дискотека, научи HotArena.

На празненството имаше цялостен хоризонт от звезди, измежду които Андреа, Мегз, Алисия дружно с майката на Бирмата - Лидия Скалата , както и куп плеймейтки и звездни гримьори и фризьори. На празненството беше и гаджето на Златка - Георги Валентинов , който бе съпроводен от цяла войска борци, икоято стоеше на прилежащо сепаре и зорко наблюдаваше хубавиците. Звездите се забавляваха доста, а Златка беше ослепително красива.

Мегз не спря да пуска клипчета в Инстаграм историите си, от които почитатели схванаха повече за лъскавото празненство. Преди време Златка и Мегз имаха спор , тъй като и двете са дизайнерки, само че наподобява това е останало в предишното и в този момент двете звезди са повече от близки. Преди празненството Мегз даже разгласява няколко клипчета особено за рожденичката, в които не стопира да я хвали.

Андреа и Алисия също разгласиха благи пожелания за рожденичката, от които личеше огромната им непосредственост.

Първа от празненството си потегли Алисия, като майката на Бирмата не я последва, а остана да се забавлява до сутринта. След нея си потегли Андреа, а Мегз разгласява клипчета, на които се прибира чак в 5 сутринта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР