Краят на третия сезон на Ергенът предизвика бурни дискусии в

...
Краят на третия сезон на Ергенът предизвика бурни дискусии в
Коментари Харесай

Кобилкина изби рибата с лаф за Ергена Алек: Той е женски мъж, възпитан от силна майка

Краят на третия сезон на " Ергенът " провокира бурни полемики в онлайн пространството поради невижданото до момента в нашия ефир решение на основния воин. Алек Младенов си навлече жестоки насмешки и грозни мнения поради това, че в последния епизод на предаването се вслуша повече в решението и думите на майка си и изостави и двете останали претендентки за сърцето му - Магдалена и Надежда.

Сред коментиращите държанието на Ергена бе и Наталия Кобилкина, която показа професионалното си мнение на психолог и сексолог за Алек. Коментарът ѝ прозвуча изцяло разумно на стотици от почитателите ѝ, които обезателно се съгласиха с нея. Ето какво сподели тя в особено видео по тематиката:

" Аз мислех, че ще завоюва Маги. Но най-после разбрах - тя е прекомерно добра за Алек . Още първоначално споделих, че той е женски мъж, учтив от мощна майка . Този мъж не избира дамата, тя го избира него. Жената не те избра, скъпи мой. И в този живот, в случай че ти искаш да имаш жена, тя би трябвало да ти подари цвете. Така че изчакай, някоя да те вземе, тогава нещата при теб ще станат. Женските мъже се избират от нас, мощните дами . "

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР