В събота вечер се състоя втори протест в Слънчев бряг

...
В събота вечер се състоя втори протест в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Каракачанов за протестиращите: Татуировки и силикон, ако това е цветът на нацията, то тя ще избяга от България

В събота вечер се състоя втори митинг в Слънчев бряг против акцията „ Тишина " на Валери Симеонов. Шумните инспекции на вицепремиера в курорта очевидно даже срещнаха неодобрението на министъра на туризма Николина Ангелкова, която предизвести, че те могат да намерят отражение в притока на летуващи през идната година и прикани за разграничение на вида курорти по Черноморието.

И макар че Слънчев бряг е желана празненство дестинация за младежи, както от България, по този начин и от чужбина, то на противоположното мнение е различен вицепремиер от „ Обединени патриоти " Красимир Каракачанов, който се застъпи за сътрудника си Валери Симеонов, като нападна и самите протестиращи в Слънчев бряг.

" Аз не влизам като юрист на моя сътрудник Симеонов. Но следдва да се види и другата позиция. Тя е на тези 500 000 души по хотелите, които имат частни домове и всяка заран до 6 часа не могат да спят.

Хайде да попитаме, кое е по-важно за българския туризъм. Четири заведения, които без да разясня кои са им притежателите им, знае се, че са от ъндърграунда и митингът на техните чиновници, които напълно естествено могат елементарно да бъдат извадени на митинг. Защо не извършите една обиколка на самия Слънчев бряг, Св. Влас и измежду другите туристи, които в действителност не могат да спят до 6 часа сутринта.

Когато приказваме за един проблем би трябвало да имаме и двете гледни точки. И не става въпрос кои са повече - 5000 младежи, които желаят да купонясват или 500 хиляди, които може би са отишли да спят, да почиват и да събират сили за работния сезон.

Така че въпросът със статута на тези курорти е сериозен въпрос и съгласно мен рационалният метод е разговорът, разискването...

Но в края на краищата, извинете, излизат едни младежи и ти споделят: „ Нас не ни интересува, това е курорт за ваучър ". Извинявайте, но няма подобен статут „ курорт за ваучър ". В края на краищата има законови правила и откакто на тези заведения по 10 пъти са им налагали санкции за звук и никой не се преценява с това, мисля че е редно да погледнем какво законът регламентира.

И извинявайте, но оня юноша, който си беше написал на гърба „ Аз съм мутра " с татуировки от ушите до петите... Еми в действителност ми наподобява на мутра. Или тези девойки със силиконовите устни, които са танцьорки в заведенията - по какъв начин ще ме убедите, че това е цветът на българската нация?

Те го настояват - девойките със силиконовите устни и младежите с необятните плещи и татуировки от ушите до петите. Ако в действителност те са цветът на нацията, в действителност нацията ще избяга от България ", разяснява Каракачанов в студиото на „ Нова телевизия ", като се включи по време на изявление с министъра на туризма Николина Ангелкова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР