В резултат на влошените икономически условия издателствата „Гамин Пъблишинг“ и

...
В резултат на влошените икономически условия издателствата „Гамин Пъблишинг“ и
Коментари Харесай

Време за четене: Игра на омраза

В резултат на влошените стопански условия издателствата „ Гамин Пъблишинг “ и „ Бексли Букс “ са принудени да сключат брак по сметка, с цел да оцелеят.

Луси Хътън и Джошуа Темпълман са основните асистенти на двамата съпрезиденти на новосъздадената издателска къща. И се ненавиждат. Не просто не се харесват, а безусловно се ненавиждат. Принудени да разделят общ офис, те не се стесняват да показват намерено отношението си един към различен. Както и да си погаждат дребни номерца.
 ИК " Ибис "
Луси не може да разбере педантичното отношение на Джошуа към работата, а Джошуа е явно комплициран от приветливото и благо отношение, което Луси демонстрира към всички останали сътрудници, само че не и към него. Прекалено ярките й облекла също не са по усета му.

И когато бива оповестена нова управителна позиция, която единствено единият от двамата може да получи, напрежението сред Луси и Джошуа заплашва да доближи точката си на шупване.

Но дали в нейно лице той вижда само съперничка? И за какво, до момента в който е болна, той се грижи по този начин безрезервно за нея? За да разбере това, Луси би трябвало да заложи всичко на една карта…

За още вести, изтеглете мобилното приложение на Edna.bg от ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР