В ресторанта на шеф Петър Михалчев в последните дни можели

...
В ресторанта на шеф Петър Михалчев в последните дни можели
Коментари Харесай

Полицията погна шеф Михалчев! Шеф Петров му прави сечено - изпраща фалшиви сигнали против него до органите на реда... от завист

В ресторанта на началник Петър Михалчев в последните дни можели да се виждат повече униформени, в сравнение с клиенти, научи HotArena.

Причина за полицейската инвазия в японското заведение на татуирания готвач станали поредност от инспекции по неизвестен сигнал. Служителите на реда били изпратени да ревизират дали има проблеми с шума.

После се стигнало до очна ставка на личния състав дали се съблюдава посоченото работно време. Ченгетата не пропуснали да ревизират и цялата документи на Михалчев, като доста упорствали да видят месечните му финансови доклади, писа „ Ретро “.

След няколкочасовата инспекция, която принудила кулинаря да отпраща клиенти и да затвори краткотрайно заведението си, се оказало, че е изцяло безупречен.

Готвачът отпратил органите на реда и получил бяс. Чудел се какъв брой ниско може да падне конкуренцията му, че да подават подправени сигнали против него. Личното следствие на Михалчев показало като гарант на акцията против него началник Борис Петров.

Ресторантът на началник Петров не бил в никаква непосредственост до този на татуирания му сътрудник, че да разделят една и съща клиентела, само че си умирал от гняв, че заведенията на триото от „ Мастър началник “ се пръскали с гости по шевовете, до момента в който неговото стояло празно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР