В Районното управление в Димитровград е задържан 36-годишен мъж. Той

...
В Районното управление в Димитровград е задържан 36-годишен мъж. Той
Коментари Харесай

Задържаха мъж откраднал 36 тона метали в Димитровград

В Районното ръководство в Димитровград е арестуван 36-годишен мъж. Той е упрекнат в кражба на 36 тона метали, осведомят от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

На 4-ти февруари е подаден сигнал от чиновник на БДЖ при локомотивно хранилище Стара Загора, филиал Димитровград. Той съобщил, че от площадка са откраднати 20 железни колооси за локомотиви и кофа за локомотив.

В резултат на инспекцията и последвалите оперативни дейности, чиновниците на Министерство на вътрешните работи са открили хипотетичния причинител.Лицето е арестувано в неделя.

След довеждането му в ръководството, познайникът на чиновниците на реда е направил признания. Той е описал в елементи схемата на осъщественото от него закононарушение. Пред служителите на реда споделил, че в края на предишния месец посетил пункт за черни и цветни метали в Стара Загора и предложил огромно количество метал за пласиране. Със специфична автогондола той съумял да придвижи откраднатия метал в пункта. При задържането му в мъжът са открити и част от парите, които е получил за скъпите метали.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои прокуратурата да внесе искане в съда за взимане мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на арестуваното лице.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР