В рамките на едва 8 месеца втори бъларски треньор напусна

...
В рамките на едва 8 месеца втори бъларски треньор напусна
Коментари Харесай

Скандал! Румънски бос прогони още един наш треньор

В рамките на едвам 8 месеца втори бъларски треньор напусна скандално един от водещите румънски клубове Аркада (Галац). Николай Желязков написа на профила си в обществената мрежа фейсбук, че подава оставка поради тотално разминаване в разбирания за волейбол с управлението. В момента отборът от Галац заема първото място в класирането, а неотдавна завоюва Суперкупата на страната.

Желязков зае мястото на Мартин Стоев, който си потегли в края на февруари тази година поради непрекъснатите опити на президента Спиру Манту да се меси в работата му. Една от главните аргументи за разрива сред някогашния народен треньор и предприемача че, че българинът не пускаше в игра Филип Деспотовски за сметка на Андрей Жеков. Според Стоев македонският разпределител и Манту били в необяснимо близки връзки. Чашата преляла след мача с Триколорул, когато президентът слязъл до треньорската пейка и наредил на наставника да извади Жеков. Преди да напусне Стоев бе извел Аркада до исторически край за купата на Румъния.

Впоследствие Желязков изведе отбора до първи трофей в историята и получи предложение да остане и през идващия сезон. Той притегли в състава и своя наследник Жани Желязков, който бе част от националния по време на Световната лига. Все още не е ясно дали и двамата ще изоставен клуба.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР