В рамките на една седмица водещата в bTV Мария Цънцарова

...
В рамките на една седмица водещата в bTV Мария Цънцарова
Коментари Харесай

Цънцарова: Знам, че нито един министър не се събужда щастлив в неделя сутрин

В рамките на една седмица водещата в bTV Мария Цънцарова завоюва две награди – от Web Report на Dir.bg и огромната премия за телевизионна публицистика " Свети Влас " 2022.

Изминаха три месеца, откогато тя започва предаването " Защо, господин министър? ".

" В доста значим за мен миг идва тази премия и доста ѝ се зарадвах. За тези месеци извървяхме доста тежък път и това беше пътят от спекулациите, внушенията и всичко, което носеше със себе си това предаване. Чувахме рецензии от заглавието до формата му. До това, че ще задаваме въпроси единствено на министри. Усещането, че обърнахме тази настройка за доста малко време е в действителност доста прелестно “, сподели в " Тази заран “ Мария Цънцарова.

" Знам, че нито един министър не се разсънва благополучен в неделя заран “, добави тя.

" За да стигаме при хората, на които желаеме да зададем въпроси, те работят в кабинети, които по никакъв метод нямат уюта и хубостта на телевизионното студио. Режисьорът и целият екип вършат от това място едно пространство, където да можем умерено на седнем и да поговорим с индивида, който дава отговор на въпросите ми “, описа още Цънцарова.

По думите ѝ този план отговоря на нуждата хората да чуят от основните персони в страната отговорите на значимите въпроси.

" Още от първото предаване започнахме да получаваме ужасно доста имейли и оферти за въпроси от фенове “, показа водещата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР