В продължение на няколко петилетки бе немислимо поп изпълнител да

...
В продължение на няколко петилетки бе немислимо поп изпълнител да
Коментари Харесай

Влади Ампов – Графа: От месец насам съм новодомец

В продължение на няколко петилетки бе немислимо поп реализатор да е по-търсен от фолкаджийките. Към днешна дата обаче това е реалност и заслуга за това има Влади Ампов – Графа.

 

Хитовете му, преобладаваща част от които авторски, са измежду най-въртените в родния ефир и надали има човек, който да не ги знае.

 

Предвид обстоятелството, че Влади Ампов е един от най-награждаваните актьори у нас, разкрива, че съхранява статуетките в офиса на „ Монте Мюзик “. Отначало седели върху маса, която обаче не издържала на напора им. Към днешна дата към този момент са подредени на специфична етажерка. Не крие, че е благополучен от протичащото се в кариерата му.

 

След като през юни излезе новият му албум „ Вековна гора “, Влади отпътувал за пет дни в Родопите, защото усетил, че в последно време напрежението му идва допълнително. 8 дни бил и на море край Варна като в четири от дните имал концерти. 14-годишният му наследник Крис свири доста хубаво на пиано, а щерка му – 12 годишната Никол е ученичка в музикалното.

 

Съпругата му е интериорен дизайнер и точно тя се погрижила за новото им жилище в центъра на София, защото от към месец, са новодомци. Преместили се, тъй като и двете им деца учат в центъра, а и самият той признава, че се нуждаел от някаква смяна.

 

Използвал пандемията, с цел да влезе в състезателен режим и от този момент животът му е изпълнен с повече придвижване. Вече три години тренира, стреми се да се храни вярно и се усеща ужасно от смяната.

 

Като най-трудния миг в персонален проект показва гибелта на майка си, която напусна този свят през 2016 година Признава, че към момента тъгува по нея.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Влади Ампов-Графа певец „ Вековна гора “ албум новодомец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР