Повече пропуснати точки на Олд Трафорд накараха Манчестър Юнайтед да

...
Повече пропуснати точки на Олд Трафорд накараха Манчестър Юнайтед да
Коментари Харесай

Новини от Манчестър Юнайтед: Целта за трансфер от 60 милиона паунда се очаква да се премести през лятото, тъй като Ерик тен Хаг отправи молба към феновете

Повече пропуснати точки на Олд Трафорд накараха Манчестър Юнайтед да разхлаби хватката си в европейските квалификации, с доста въпроси, на които би трябвало да се отговори навлиза в огромно лято.

Собственикът сър Джим Ратклиф ще би трябвало да вземе решение за бъдещето на мениджъра Ерик загар Хаг, както и да реши какво да прави на трансферния пазар. Милиардерът по-рано предполагаше, че несполучливото постигане до Шампионската лига може да повлияе на опциите на клуба и в този момент е невероятно за тях да завършат в първите четири.

Само четири мача до края, Юнайтед остава на 13 точки от Астън Вила е четвърти. Вила можеше единствено да приключи наедно с Челси в събота вечерта, само че Юнайтед по-рано загуби точки вкъщи от застрашения от изпадане Бърнли.

Отговорът на Тен Хаг на равенството 1-1 против Кларетс влезе във фокуса, дружно с въпроси за летния трансферен прозорец. Ето най-новите реплики от Олд Трафорд.

Тен Хаг насочва апел към почитателите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР