Джулиана Гани направи признание за мъжа си Теодор, което ще

...
Джулиана Гани направи признание за мъжа си Теодор, което ще
Коментари Харесай

Джулиана Гани отврати мъжа си: Вече не искал…

Джулиана Гани направи самопризнание за мъжа си Теодор, което ще взриви мрежата. Интимните й самопризнания този път ще провокират същинска прочувствена бомба!

" В началото на моя мъж му беше необичайно да ме гледа с брада и мустак и на един от лайфовете желаех да се снимаме, а той ми сподели: " Не мога да застана до теб по този начин, браточка! Не мога да те пипна по брадата ", това споделя с усмивка Джулиана Гани.

Самата тя споделя, че след превъплъщението в толкоз мъжки облици в „ Като две капки вода “ е изгубила всичко женско в себе си.

" Да пееш обаче е нещо друго и мога да кажа, че постоянно ми е било доста мъчно и в този момент в " Капките " също ми коства ужасно доста подготовки, старания и време ", разяснява Джулката.

Тя разяснява и слуховете, че  с Иво Аръков са били гаджета. Категорично отхвърля и счита, че до края на формата ще я спрегнат и с другите участници.

„ Всички се забавляваме зад кулисите, само че е и доста отговорно, тъй като всеки облик изисква подготовки и внимание и всичко е онлайн. Още като влезеш в асансьора и адреналинът и стресът са големи, не е единствено веселба и хахо-хихи " “ – споделя русокоската.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР