Заради мелодичните песни, с които радва почитателите си у нас

...
Заради мелодичните песни, с които радва почитателите си у нас
Коментари Харесай

Мустафа Чаушев на 81: Най-хубавите ми години са тези от детството ми

Заради мелодичните песни, с които радва феновете си у нас и в прилежаща Турция, назовават Мустафа Чаушев българският Шарл Азнавур.

 

Определя себе си като късметлия, тъй като имал шанса да посрещне 81-ия си рожден ден. Чувства се доста обичан, което за него си е чиста привилегия.

Недоумява по какъв начин някои хора дефинират избран интервал като най-хубавия от живота им, поради обстоятелството, че всеки един от тях носи своя сексапил.

 

Има прелестни мемоари от детството му в Шумен, приятелите му, с които ритали топка с часове и се забавлявали.

Впоследствие невероятна приятност му носели надпяванията с Тодор Колев, с който работели в срещуположни заведения.

В персонален проект също е щастливец, въпреки да станал татко на 40 години. Има прелестна брачна половинка, която и до през днешния ден се грижи за комфорта им. С щерка си Ажда пък пее на една сцена и твърди, че възприятията е неописуемо. Всяка среща с публиката го зарежда и го кара да се усеща специфичен. Не може да скрие насладата си от обстоятелството, че щерка му също избрала музиката.

 

Категоричен е, че не съжалява за нищо в живота си и е уверен, че човек не може да избяга от ориста си. От грешките си се пробва да се учи и е признателен на ориста.

Не се тормози от старостта, даже в противен случай. Ежедневно благодари, че е достигнал тази възраст и от време на време в действителност не има вяра, тъй като годините му не са по никакъв начин малко, а той се усеща към момента млад. Жизнен е, продължава да изнася концерти, обича да върви пеша…

 

Двамата с щерка му се стремят да извървяват всекидневно по 10 000 крачки. Понякога изпитва мощни болки в кръста, само че го дефинира като естествени, другояче твърди, че като цяло се усеща като юноша.

 

Предполага, че в случай че не се бил насочил към музиката, е щял да стане футболист, тъй като тези спортове му вървели на младини. И до ден сегашен има афинитет към всевъзможни спортове, само че счита, че човек се ражда с задача, а неговата орис е била да бъде артист и да радва хората. А и това му носи голямо задоволство.

 

С първите изкарани от него пари, завел всичките си другари да се почерпят с саралия и боза. Купил си и една риза…

Признава, че неведнъж е получавал оферти за влизане в политиката, даже се кандидатирал за народен представител, само че не му стигнали гласовете за влизане в Народното събрание. Доволен е обаче, че се случило тъкмо по този начин, тъй като съгласно него не става за политик. Убеден е, че политиката не е за хора на изкуството и се радва, че Всевишният го предпазил да не нагази в това тресавище.

 

Смята се за богат човек, тъй като има обичта на хората и прелестно семейство – извънредно грижовна брачна половинка, която постоянно го е подкрепяла и доста надарена щерка, с която се гордее. Богат е и с песните, които е изпял и концертите, които е изнесъл, местата, които е посетил… Това за него е най-голямото благосъстояние.

Определя се като сполучлив още веднъж поради специалността и фамилията му. Има милиони продадени плочи – златна, платинена, диамантена плоча, десетки албуми, които се продавали в големи тиражи, песните му ставали шлагери, без даже да се въртят по медиите, изнесени хиляди концерти… това го прави благополучен.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мустафа Чаушев певец Ажда Тодор Колев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР