Софи Маринова остава вярна на себе си и не пропусна

...
Софи Маринова остава вярна на себе си и не пропусна
Коментари Харесай

Софи Маринова скри шапката на всички с масивни златни ланци

Софи Маринова остава вярна на себе си и не пропусна да шашне почитателите си в Инстаграм с клипчето, което разгласява. Във видеото тя пее: „ Ланец на врата, татус на гърба, гривни на ръката, Мерцедес й е колата. С Мерцедеса тича, Софка се назовава “.

И до момента в който ромският славей извива глас и се поклаща ритмично, ланците на врата й не помръдват. Изглежда родният шоубизнес не е виждал такива до момента.

 

И тук е мястото да напомним, че Софи е от хората, които не задържат пари и обичат да си угаждат, тъй че надали има подозрение, че ланците й, са от същинско злато. Освен за облекла, екскурзии и родственици, тя пръска най-вече пари за златни бижута, тъй че в случай че може да се каже, че влага в нещо, то безспорно това е злато.

 

Тя обаче надали влага парите си целеустремено в благородния метал като сигурна инвестиция, а по-скоро си ги пази, защото е наясно, че времето ги обезценя. Не влага в парцели и не споделя убеждението, че би трябвало да се пестят пари за черни дни. Затова си живее в сегашното, любува се на живота, пилее парите, както й е кеф и си разрешава всичко, което може да си купи.

 

Всеизвестен факт е, че тя е фен на златните украшения и в никакъв случай не е жалила средства за обогатяване на сбирката й, която сигурно не се изчерпва с солидните ланци, които показва тези дни. Певицата ги бе съчетала с пръстени и обеци с емблемата на Мерцедес, които явно са й обичана марка коли.

 

Да не пропущаме и обстоятелството, че в златната си сбирка има и микрофон, с който върви по участия. За изявите си пред аудитория обаче тя сортира много скромни аксесоари, въпреки и златни. До този миг не се е качвала на сцена с солидни бижута и действително рядко демонстрира внушителни златни ланци, тъй че няма да е неточност, в случай че кажем, че е направила изключение за клипа си в Инстаграм.

 

Позволява си да се окичи с по-впечатляващи бижута единствено когато е в другарска компания. Дава на приятелките й да пробват ланците, обеците и пръстените й. Веднъж даже зарадвала дъщерята на приятелката й Преслава – Паола, позволявайки й да се накипри с каквито бижута си избере от сбирката й.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР