Шерил Фъргисън разкри как нейните колежки от EastEnders Барбара Уиндзор

...
Шерил Фъргисън разкри как нейните колежки от EastEnders Барбара Уиндзор
Коментари Харесай

Колежката на Шерил Фъргисън от EastEnders Барбара Уиндзор й помогна да преодолее „тъмната“ диагноза рак

Шерил Фъргисън разкри по какъв начин нейните колежки от EastEnders Барбара Уиндзор и Джун Браун са я подкрепили при нейната диагноза рак и техния необикновен подарък.

58-годишната актриса е известна с ролята на Хедър Трот в сериала на BBC и разкри тайната си борба с рака на матката за първи път пред The ​​Mirror. Тя реши да резервира опустошителната си диагноза в загадка, наред с хистеректомията, ранното начало на менопаузата и тъжното осъзнаване, че няма да може да има деца със брачна половинка си Ясин, с който са 12 години.

Шерил ни сподели, че " моментът е подобаващ " в този момент да приказваме за тъмните моменти. Телевизионната звезда си направи постоянна цитонамазка, която се оказа чиста, само че стартира да има „ доста болки в гърба и зацапване на кръв “. Тя показа по какъв начин това „ не е обикновено “ за нея и „ просто знаеше, че нещо не се усеща добре “. Черил беше ориентирана за проби и биопсия в локална болница и четири месеца по-късно й беше казано, че има рак в етап 2 на вътрешност.

Сапунената звезда избра да заб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР