В продължение на мисията си да бъде водещ източник на

...
В продължение на мисията си да бъде водещ източник на
Коментари Харесай

Businessnovinite.bg – новa платформа за бизнес съдържание от bTV Media Group


В продължение на задачата си да бъде водещ източник на информация и да отразява необятен набор от тематики, новинарският екип на bTV създаде нов бизнес уеб страница, който ще заеме своето място в цифровото пространство при започване на април 2022 година. Сайтът събира на едно място всичко, което бизнес аудиторията желае да знае с налично наличие от света на макроикономиката, финансите, енергетиката, кредитирането, фондовите и стоковите тържища, киберсигурността, недвижимите парцели, криптовалутите и високите технологии. Бизнес уеб сайтът е разумна последваща стъпка от развиването на цифровите планове на bTV Media Group.

„ Със старта на продължаваме да влагаме във висококачествено наличие и да надграждаме цифровото си наличие, като развиваме политематично нашите платформи. Стремим се да задоволим високите условия на аудиторията. Бизнес уеб сайтът се появява като допълнение и уголемение на “, показа Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV.

С богато многообразие на наличие и способени разбори се ангажира екипът, който стои зад онлайн изданието. Главен редактор на най-новата осведомителна платформа на bTV Media Group e Спас Стамболски, редактор е Полина Пенчева-Генова, а авторитетни колумнисти, измежду които проф. Гарабед Минасян, доцент Емил Хърсев, Ясен Танев, Христо Ласков, Димитър Събев и Тихомир Тошев ще допълват наличието в рубриката „ Мнение “ с експертните си мнения.

„ В мощно динамичната икономическа среда, в която живеем, с бързо-променящи се обществено-икономически процеси, нашият блян е да отразяваме оптимално правдиво и професионално протичащото се, като се стараем да сервира на аудиторията информацията по допустимо най-достъпен метод. В една от рубриките на уеб страницата - „ Топ 5 “ на читателите могат да намерят й забавни обстоятелства, събития и препоръки, касаещи нови трендове, стартъпи, технологии и AI, а с изключение на икономическите вести от света, обръщаме и особено внимание на настоящото от българския бизнес “, сподели основният редактор на уеб страницата Спас Стамболски при старта на изданието.

Част от експертните мнения ще се осъществят в подкасти на бизнес тема, в унисон с последните трендове в поднасянето на уеб наличие, а посетители ще са приети специалисти в региона на стопанската система, финансите и бизнеса. Те ще дават изчерпателен анализаторски взор върху съществени стопански и бизнес тематики, както и върху необятен диапазон настоящи публични проблеми.

За оптимално облекчение на аудиторията уеб сайтът е приспособен и съгласуван за потребление на мобилни устройства.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР