Общо четирима са приети за лечение от днешната катастрофа по

...
Общо четирима са приети за лечение от днешната катастрофа по
Коментари Харесай

Трима от пострадалите в катастрофата по пътя за ГКПП “Маказа“ са настанени в кърджалийската болница, а един е транспортиран в Пловдив

Общо четирима са признати за лекуване от днешната злополука по основния път от Кърджали към граничния контролно пропускателен пункт (ГКПП) „ Маказа ", в региона на момчилградското село Върхари. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) „ Д-р Ат.Дафовски ", където потърпевшите са превозени.

Трима от тях са настанени в Отделението по анестезиология и интензивно лекуване на кърджалийската болница. Те са деца на седем и на 12 години, и жена на 55 години. Четвъртият - момиче на 17 години, е превозено за лекуване в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) - Пловдив.

От МБАЛ „ Д-р Ат.Дафовски " показаха също, че все още общото положение на настанените за лекуване при тях е устойчиво.

От идването на полицията на местопроизшествието до следобедните часове придвижването по основния път се извършваше по маршрут от спирка „ Джебел " през Момчилград и село Градинка. Работата по изясняване аргументите за случая продължава.

Движението по основния път от Кърджали към граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Маказа " в региона на село Върхари към този момент е възобновено, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР