В предстоящото Международно изложение за внос от 5 до 11

...
В предстоящото Международно изложение за внос от 5 до 11
Коментари Харесай

Рекорден брой страни са регистрирани за участие в 5-ото Международно изложение за внос

„ В идното Международно ревю за импорт от 5 до 11 ноември в Шанхай ще вземат участие необятен набор на страни “, съобщи един от уредниците на ревюто на днешната конференция в Шанхай.

 Той добави още, че общо 145 страни, региона и интернационалните организации, измежду които както разрастващи се, по този начин и развити страни, са регистрирани за присъединяване в ревюто. „ Компании от 127 страни и региона ще покажат своите артикули и услуги в комерсиалната галерия. 66 страни и 3 интернационалните организации ще се показват на националната сложна галерия. Броят на участниците тази година надвишава предходните издания. 8 страни, в това число Никарагуа, Джибути, Мавритания и други за първи път се записват за ревюто “, съобщи уредникът.

На идното ревю ще бъдат основани специфични зони за отглеждане на селскостопански култури и изкуствен интелект, за технологии за усъвършенстване на енергийната конструкция за нисковъглеродно развиване и зона за технологии за запазване на околната среда. Повече от 150 стартъп компании ще показват своите артикули и услуги в секторите на софтуерните оборудвания, потребителските артикули, медицински услуги, автомобилостроене и др.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР