В предаването „Още от деня“ по БНТ Станислав Балабанов, каза

...
В предаването „Още от деня“ по БНТ Станислав Балабанов, каза
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Няма напрежение в коалицията за избор на управител на БНБ

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Станислав Балабанов, сподели че на следващия ден в обществените мрежи ще се види какво е предлагането на „ ИТН “ за гуверньор на Българска народна банка. „ Няма напрежение в обединението. Ще забележим какви ще са предложенията на останалите политически обединения, ние също имаме предложение, само че на следващия ден ще стане ясно то, защото тогава изтича законовият период “.

Любомир Каримански доби известност в медиите като специалист, сами можете да се уверите в професионалните му качества, той изнесе на гърба си два бюджета, изясни Балабанов. „ Сега с приемането на държавния бюджет също хвърли неимоверни старания. По отношение на персона като Каримански постоянно има болшинство, т.е. той е всеприет “.

Най-важното нещо съгласно нас е да завоюва най-подготвената, най-професионалната кандидатура, тъй като тази позиция гуверньор на Българска народна банка е доста виновна, показа Балабанов.

Министерство на вътрешните работи сподели с арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова, за следващ път на българското общество, че в действителност ние нямаме българска прокуратура, счита Балабанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР