Парадоксът със стрелата на Зенон гласи, че ако обект в

...
Парадоксът със стрелата на Зенон гласи, че ако обект в
Коментари Харесай

The Compasses Inn, Wiltshire: „Мога да напиша книга тук“ — рецензия

Парадоксът със стрелата на Зенон гласи, че в случай че обект в придвижване се следи във всеки миг, той е имобилен и затова, защото времето е поредност на моменти, придвижването е невероятно. „ Разбира се “, кискаш се ти, „ само че като всички парадокси на Зенон е очевидно неуместен. “ Е, аз бих контрирал, Zeno в никакъв случай не се е прибирал с кола от Корнуол до Кеймбридж.

Обикновено съм към Тивъртън, в края на Съмърсет, когато канализирам потребността на Хънтър С. Томпсън от твърди опиати. Шофирах с часове и осъзнах, че има още безчет часове, а волята ми за живот напуща като ято стреснати прилепи. Така че този път имах проект. Бях забелязал в листата си с места, където да опитам „ The Compasses, Chicksgrove, Wiltshire “ и взех решение да прекарам нощта там, да хапна нещо просто и по-късно да потегля към сутринта обновен.

Аз Никога не съм бил в долината Надер. И, почтено казано, за какво би трябвало? Смятам провинцията за мека зона за игра за крайни романтици. Хората, които са толкоз разсеяни от нежните му ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР