В предаването „Още от деня“ по БНТ Костадин Костадинов, каза

...
В предаването „Още от деня“ по БНТ Костадин Костадинов, каза
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Няма шанс този парламент да излъчи работещо правителство

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Костадин Костадинов, сподели че няма късмет този парламент да излъчи работещо държавно управление, теоретично има възможност да излъчи някакво държавно управление, само че то няма да е работещо.

Той съобщи, че ще взе участие в консултациите при президента преди връчването на третия мандат.

" Отиваме от почитание към институцията, през днешния ден получихме покана от президентската институция в петък в 17 часа са нашите съвещания ", означи Костадинов, като акцентира, че те са непотребни, тъй като няма да кажат нещо по-различно от предходните съвещания.

Лидерът на " Възраждане " предизвести, че ни чака доста сериозна и неприятна зима, " в която би трябвало да ни ръководят хора с отговорности, с ясно обрисувани управнически решения ".

Костадинов съобщи, че предварителните избори не са по-лош вид, те няма да са в тежкия интервал, а през септември или началото на октомври евентуално.

" Всяка една политическа рецесия се взема решение най-лесно посредством избори, това е най-хубавото лекарство за изплъзване от политическата рецесия, в която ни вкараха същите тези ръководещи, които в този момент желаят да излязат от политическата рецесия с ново държавно управление, което няма да издържи няколко месеца ", акцентира Костадинов.

На въпрос за казаното от Елена Гунчева, че 45 000 лева от депутатските заплати отиват в партийната каса и Костадинов еднолично дефинира защо да се харчат, водачът на " Възраждане " сподели протокол на парламентарната група от 21.12.2021 година, в което под решението за парите на депутатите за развиване на партийна активност стои и подписът на Гунчева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР