В предаването Още от деня“ по БНТ Георги Ганев, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Георги Ганев, каза
Коментари Харесай

Георги Ганев, ПП-ДБ: Към момента Асен Василев остава в състава на МС

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Георги Ганев, сподели че доколкото е схванал през днешния ден диалозите сред акад. Денков и главния сътрудник са минали много градивно, тъй че спрямо през вчерашния ден вероятността за сформиране на държавно управление е по-голяма. „ В бюджетна комисия, да вземем за пример, ние сме си партнирали доста обикновено с сътрудниците от ГЕРБ. За по-генерално високите неща може би е по-трудно “.

Министър, който не взема политически решения, не съществува, счита Ганев. „ Няма един общ за всички най-хубав отговор. Има отговор, който е друг при разнообразни полезности. От позиция на наличието на политически ангажирани фигури все още не се обрисува кабинетът да е чисто експертен. Засега, това което съм чул, е че да – Асен Василев остава, само че всичко може да се промени след 15 минути “.

Подозираме, че господин Радостин Василев е имал помощ от по-сериозни специалисти при записа на срещата на ПП-ДБ, добави Ганев. „ Говоря за записа от 5 часа, от които са направени извадките по-късно “.

Със сигурност удължение на действието на Закона, който работи сега за бюджета е належащо, с цел да може държавният бюджет да прави прехвърляния към обособените бюджети, изясни Ганев. „ Въпросът е дали ще е във формата, която го желае Министерство на финансите или в бюджетна комисия ще намерим по-подходяща форма. Това ще се реши на следващия ден на съвещание на Бюджетна комисия “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР