В предаването Лице в лице“ по бТВ Христо Иванов каза,

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Христо Иванов каза,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Разговорите с "Продължаваме промяната" вървят добре

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Христо Иванов сподели, че мандатът, който е получил от " Да България ", е да обезпечат управляемост на страната. „ България продължава да няма парламентарно държавно управление. На България и би трябвало демократично и мощно реформаторско държавно управление. Целта ни с сътрудниците от " Продължаваме промяната " (ПП) е да вземем първия мандат, с цел да можем да диктуваме дневния ред в Народното събрание. Разговорите с Политическа партия вървят добре. Учудва ме, че всички публицисти ме питат - няма ли да се скарате за листите. Това е несериозно. Ние желаеме да покажем, че можем да наредим пъзела и да дадем вяра на хората. Ние в " Демократична България " (ДБ) имаме съдружен опит в рамкитее на последните пет години и действаме без кавги и разправии. “

" Трябва да взимаме политически решения. Ние имаме разлики с Политическа партия и желая да успокоя всички, че това не са листите. Ние имаме идеологически и политически разлики. Това е тематиката. Номерът е да съчетаем тези разлики, с цел да убедим допустимо повече хора, че ще създадем смяната на България към по-добро. Трябва да намерим формата, която да подсигурява първия мандат. Трябва да убедим хората, че можем да покажем воля и благоприятни условия да водим България напред. Ясно е, че едно такова обединяване може да получи аритметично болшинство и ще е добре да получим първия мандат, само че не би трябвало да позволяваме едно некачествено търпимо болшинство и по този метод да теглим един ритник на обществото. Трябва да приказваме за доста деликатен и осъществим дневен ред. Трябва да се придържаме към формулите, които предложихме с Политическа партия в този парламент. Това ще ни помогне да вземем първия мандат, с цел да можем да постановяваме дневния ред ", изясни той.

" Искам да кажа на всички българи - не позволявайте да ви плашат. България би трябвало да бъде в сърцето на Европа и би трябвало да взе участие във взимането на значимите решения. Това място е Еврозоната. Сега имаме късмет това да се случи и внезапно от ГЕРБ се обърнаха и се отхвърлиха от участие в Еврозоната поради едни измислени страхове, касаещи застраховката " Гражданска отговорност " за чужбина ", разяснява Иванов участието на България в Еврозоната и приемането на еврото.

" Ние няма за какво да плащаме налог Nexo. Всички видяха, че това е следващата акция за избавяне на редови войник Гешев. Всичко стана, с цел да не получим третия мандат, тъй като се уплашиха, че може да се образува държавно управление и да се извършат всички промени. Ние сме спазили закона за даренията. Няма никакви нарушавания, не сме нарушили закона, спазили сме го и сме изхарчили всяка една стотинка за това, за което ни е дадена - за предизборна акция и да доближат нашите послания до допустимо повече хора. Ако се открият нарушавания, сме подготвени да върнем всички дарения, само че съм уверен, че това няма да се случи ", безапелационен бе за край Христо Иванов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР