В празничните дни до днес на шофьори са съставени над

...
В празничните дни до днес на шофьори са съставени над
Коментари Харесай

КАТ отчете два скоростни рекорда и един алкохолен през коледните празници

В празничните дни до през днешния ден на водачи са формирани над 1400 акта, отнети са 330 свидетелства за ръководство, открити са 123 случая на шофиране след след приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Това заяви пред публицисти Лъчезар Близнаков от " Пътна полиция ".

На Бъдни вечер в Пловдив е засечен лидер, карал със 189 км/час, и различен със 171 км/час. На Коледа е арестуван водач с 3.15 на 1000 алкохол в кръвта.

През четирите почивни дни към Коледа са регистрирани 230 пътни случая, като брой по-малко от записаните за същия интервал на предходната година - 272, означи Близнаков.

Спокоен е трафикът по основните пътни артерии на страната, съобщи Близнаков и добави, че пътните служители на реда наблюдават за естественото придвижването по пътищата. В дните с предстоящ натоварен трафик още веднъж ще има засилено полицейско наличие по пътищата.

От " Пътна полиция " приканват жителите да подават сигнали на телефон 112 за неспазване на разпоредбите за придвижване, несъответстващо и рисково шофиране.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР