В повечето случаи Google може да ви помогне в намирането

...
В повечето случаи Google може да ви помогне в намирането
Коментари Харесай

Топ 10 неща, които никога не трябва да търсите в Google

В множеството случаи Гугъл може да ви помогне в намирането на значима информация, от която се нуждаете. Понякога обаче търсачката може да работи против вас.

Представяме ви 10 неща, които в никакъв случай не би трябвало да търсите в Гугъл.

Вашите признаци

Първо, дано да поговорим за вашите здравословни проблеми. Има доста уеб сайтове, които профилирани в това направление. Но, огромна част от тях не се ръководят от медицински експерти. Търсенето на смисъла на вашите признаци в интернет сигурно няма да ви помогне. Напротив - това ще ви накара да се почувствате по-зле и ще се паникьосате ненужно. Ако имате някакви здравословни проблеми, не питайте "доктор Гугъл ". Запазете си час при персоналния си доктор.

Нещо престъпно

Това е сериозна тематика. Може да ви е забавно и да решите да потърсите информация "как да си направя бомба " или "как да си направя амфетамини ". Чисто любознание. Не забравяйте, че службите за сигурност и надзор на опиатите постоянно наблюдават тези типове търсения и вашият IP адрес може да се появи в такава база данни. Не желаете да се забърквате в неприятности, нали?

Рак

Има толкоз доста типове заболявания, като множеството от тях се демонстрират със признаци, които могат да бъдат доста чести при доста други безобидни положения. Повечето хора изпитват признаци като зашеметяване, уязвимост, гадене и така нататък, тъй че евентуално ще объркате нещо друго с тежката болест и ще започнете да се паникьосвате ненужно.

 trytryty Thinkstock

Акари

Вероятно сте чували за тези дребни чудовища, изключително от всевъзможен тип хотелски мнения. Най-вероятно сте изпитвали захапване от върху личната си кожа. Но питали ли сте се в миналото по какъв начин наподобяват нашествениците? Ако желаете да продължите да спите умерено през нощта, не го търсете. Моля ви недейте!

Кожни болести

Има редица кожни болести, и множеството от тях наподобяват в действителност неприятни. По някаква причина можете да намерите онлайн изображения на съвсем всички от тях. Въпреки това е доста по-добре да останете необразовани в този случай, тъй като този тип наличие може да бъде извънредно обезпокоително. Моля, не търсете информация за гениталните инфекции.

Бели дробове на пушач

Голяма част от вас най-вероятно са пушачи и понякога несъмнено се замислят за вредата, която тютюнопушенето нанася върху тялото, изключително на бели дробове. Мрежата е цялостна с изображения на необикновени бели дробове на пушачи. Ако въпреки всичко твърдо сте решили да извършите това, ние ви съветваме да ви послужи като мощна мотивация за отричане от този нездравословен недостатък.

 trytryty Thinkstock

Опасни животни

Моля, стойте далеко от тях, в случай че не желаете да развиете нови уплахи. Съществуват доста ужасни животни на нашата планета и някои от тях евентуално ще се окажат във вашия район. Освен това, такива уплахи може пречупят желанието ви да посещавате разнообразни дестинации. Вие не желаете това да се случи, нали?

Вашето име

Не е огромна загадка, че в ерата на интернет въпросът за персоналните данни е постоянно повдиган, както и доста оспорван. Ако се опитате да потърсите името си в Гугъл най-вероятно ще се сблъскате с някои неприятни резултати. Лоши фотоси, остаряла информация, несъответствуващото наличие. Ако сте по-чувствителни може да приемете тези неща прекомерно на съществено. Ако откриете нещо сходно, ще желаете да изтриете всичко. Това обаче не става просто ей по този начин. Може би би трябвало да се откажете от това? Или просто не го търсете.

Премахване на черни точки

Е, това е малко по-различно. Определено няма да ви плаши или ще ви затрудни, само че ще ви отнеме доста време. Няма да можете да спрете. Толкова е необичайно, че отстраняването на черни точки предизвиква сходно образно задоволство за мнозина. Ако не желаете да развиете взаимозависимост, ние ви съветваме да не търсите сходен тип клипове и картинки.

 trytryty Thinkstock

Раждане

Всички сме виждали тези подиуми във филмите. Жените викат мощно, лекарите се пробват да ги успокоят - всичко наподобява в действителност стресиращо, даже във филмите. Въпреки това, същинският развой на раждане е 100 пъти по-тревожен. Опасно е за дамите да гледат сходни клипове. Това може да ги обезкуражи и откаже да имат деца. Дори не се опитвайте да търсите това. Това важи и за дамите, които са решили да родят посредством цезарово сечение.

Името на баскетболиста от НБА Евън Фурние (Evan Fournier)

Това е млад френски състезател, имал щастието да играе до едни от международните митове в баскетбола. Но е имал нещастието семейството му да е част от думата, която се дава за избран тип генитална гангрена при мъжете. Така вместо симпатичното му лице, в случай че изпишем единствено част от името му в търсачката, можем да останем шокирани от фотосите, които ще се покажат.

Какво да търсим в Гугъл тогава?

Въпреки това, вместо да търсите неприятните неща в този лист, постоянно можете да се забавлявате с Гугъл. Просто пробвайте да търсите всичко, като започнете с "защо ", "как ", "направи " и така нататък Най-популярните търсения ще се появят и ще бъдете сюрпризирани от това, което доста хора се интересуват.

 trytryty Thinkstock

Припомнете си още:
Снимките на детето ви, които в никакъв случай не би трябвало да пускате в интернет Аз открих любовта в интернет Диагноза и лекуване по интернет ? Голямото разголване в интернет Флирт, обич и секс... в интернет Лъжата, която взриви интернет
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР