Мани, любимка от риалити шоуто Игри на волята“ по NOVA,

...
Мани, любимка от риалити шоуто Игри на волята“ по NOVA,
Коментари Харесай

Честито! Мани от ,,Игри на волята“ вдигна пищна сватба

Мани, фаворитка от риалити шоуто „ Игри на волята “ по NOVA, публично сподели " Да " на дългогодишния си сътрудник Стоян Стойков. Двойката провежда сватбата единствено месец след сантименталното предложение, което тя получи през април по време на отмора.

Церемонията се състоя на блестящо празненство, което събра близки другари, известни персони и съотборници на Мани от риалити шоуто. Прекрасната младоженка бе облечена в изумителна рокля, която събра погледите на всички посетители и това се вижда от множеството фотоси и видеоклипове , оповестени в обществените мрежи.



Мани и Стоян са дружно към този момент четири години, като преди този момент са излизали в обща компания и са имали отлични другарски взаимоотношения. Приятелството им последователно се трансформира в освен това и води до щастливото им събиране като двойка. В обществените мрежи стотици другари и почитатели поздравиха младоженците и им пожелаха безпределно благополучие, съгласие и любов.

Мани е на 37 години и е добре познато име в Бургас. Завършила е Търговската гимназия, след което се мести в Кипър за дълъг интервал. В Бургас тя работи в студио за хубост, където се занимава с миглопластика - специалност, която практикува с доста обич и отдаденост.
 Кои са топ стратезите в  Кои са топ стратезите в  Кои са топ стратезите в  Кои са топ стратезите в
Един от най-запомнящите се моменти на вечерта бе първият танц на младото семейство, изпълнен на известната ария на Ed Sheeran - " Perfect ". Атмосферата на тържеството е необикновено празнична, а булката очевидно сияе от благополучие.

Мани и Стоян не престават своето взаимно странствуване, почнало от другарство и прераснало в същинска обич. Нека им пожелаем дълги години благополучие и споделени мигове на наслада и естетика!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР