В постоянно развиващия се свят на технологиите смартфоните непрекъснато стават

...
В постоянно развиващия се свят на технологиите смартфоните непрекъснато стават
Коментари Харесай

5 смартфона с голям екран, които да си купите през тази година

В непрекъснато развиващия се свят на технологиите смарт телефоните непрестанно стават по-големи когато става въпрос за размера на екрана. Със всяка минала година следим непрекъснато увеличение на размерите, защото потребителите търсят устройства, които оферират усъвършенствани благоприятни условия за игри, гледане на видео и четене. В тази публикация ще се срещнем с най-хубавите смарт телефони с огромен екран на пазара, като се съсредоточим върху тези с размер на екрана 6,7 инча или по-голям.

От момента, в който се появиха смарт телефоните, те поредно уголемяваха размера си. Това, което в миналото се е смятало за огромен екран през 2017 година – почти 6,1 инча, в този момент се смята за релативно дребен размер. Към днешния ден множеството смарт телефони могат да се похвалят с екрани с размер над 6 инча.

Тези огромни екрани оферират няколко преимущества, в това число усъвършенствана визуализация за гледане на видео, играене на игри и по-добра четимост за разнообразни типове наличие. Въпреки това тези устройства могат да бъдат неуместни за някои консуматори, изключително за тези с по-малки ръце.

Изглежда, че растежът на обичайните смарт телефони наближава своя пик, защото по-тънките рамки и възходящото тегло на устройствата стават все по-неудобни за потребителите, затова конкуренцията за по-големи екрани ще се забави, като ще се дава път на сгъваемите смарт телефони, които оферират огромни екрани, като в същото време поддържат стилен форм-фактор.

Ако обмисляте покупката на смарт телефон с огромен екран, само че не сте сигурни от кое място да започнете, не търсете повече. По-долу ще видите петте най-хубави устройства на пазара, всяко от които може да се похвали с екран с размер 6,7 инча или по-голям.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra е извънреден смарт телефон, прочут с огромния си и хубав екран. Това го прави референтен на пазара. Samsung е проектирала този телефон с съвършени покрития и интегриран блок на камерата в задния панел, което е съвършена формула. Въпреки огромния си 6,8-инчов екран, телефонът обезпечава добър захват, а бутоните са елементарно налични. Потребителски интерфейс One UI го прави елементарен за потребление, даже и с една ръка.

AMOLED панелът е предпазен от защитното покритие Gorilla Glass Victus 2, което го прави резистентен на надраскване и строшаване. Той е превъзходен сателит в всекидневието поради огромната си отмереност и ярката си колориметрия, която е приятна за окото, въпреки и не постоянно естествена. Той е съвършен за постоянно гледане на видеоклипове.

Galaxy S23 Ultra е оборудван с мощен чипсет Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy, който в никакъв случай не изпитва усложнения да започва каквото и да било, даже доста взискателни игри. Нагряването на телефона е добре следено и той има впечатляващ живот на батерията от най-малко два дни. Скоростта на зареждане е леко ниска, защото доближава най-много 45 W.

Със S23 Ultra Samsung утвърди господството си в отдела за камери. Универсалността на телефона е несравнима, изключително с неговите благоприятни условия нарастване x3 и x10, както и с отличния ултра-широкъгълен обектив. Независимо от обстановката, камерата на смарт телефона основава прелестни фотоси.

iPhone 14 Pro Max

Apple се отхвърли от позицията си, че смарт телефоните с огромни екрани са неточност. iPhone 14 Pro Max разполага със 6,7-инчов екран, което го прави също толкоз голям, колкото и съперниците му. Въпреки че дизайнът му е сходен на миналогодишния модел, има ново допълнение: динамичен остров. Телефонът тежи 240 грама, само че тежестта му е добре разпределено, което го прави комфортен в ръката.

Серията Pro може да се похвали с мощен чип A16 Bionic. Екранът на телефона е един от най-хубавите тествани, с съвършени цветове и висока бляскавост. Режимът „ Always On Display “ е прелестно допълнение, а динамичният остров способства за потребителското преживяване, въпреки и не по революционен метод.

Благодарение на процесора, адаптивната периодичност на освежаване и по-голямата батерия iPhone 14 Pro Max слага нови върхове при издръжливостта ѝ, като устоя два дни без терзание. Зареждането на телефона обаче е постепенно.

Както е типично за Apple, модулът на камерата е доста добър, само че не безусловно най-хубавият в своята категория. Дневните фотоси са отлични, а телефонът има нов 48-мегапикселов главен датчик, който е прелестен, само че не трансформира играта. Качеството на видеото е чудесно, което е миг в който iPhone постоянно се откроява.

Ако желаете огромен iPhone, iPhone 14 Pro Max е най-хубавият вид, който се предлага сега. Високата цена обаче е значим фактор, който би трябвало да вземете поради. Ако търсите по-достъпен вид с огромен екран, помислете за модела от миналата година – iPhone 13 Pro Max.

OnePlus 11

OnePlus 11 е новият флагмански телефон на OnePlus, който разполага с огромен 6,7-инчов AMOLED панел с 2K резолюция, което го прави същинска приятност за очите. Освен това дисплеят има адаптивна периодичност на освежаване, която може да варира от 1 до 120 Hz. Това го прави съвършен за гледане на видео наличие. Въпреки огромния си размер OnePlus 11 е планиран по този начин, че да е елементарен за приложимост. Той е със заоблени ръбове и текстура на гърба, която обезпечава добър захват.

OnePlus 11 работи с чип Snapdragon 8 Gen 2, което го прави мощна машина, която може да започва всяка игра без закъснение, като в същото време поддържа порядъчен надзор на топлината. Телефонът също по този начин има впечатляващ живот на батерията, като устоя до два дни с едно зареждане и поддържа 100W бързо зареждане, което разрешава цялостното му зареждане единствено за 20 минути.

Що се отнася до фотосите, OnePlus 11 има три обектива на гърба, в това число 50-мегапикселов широкоъгълен, 48-мегапикселов ултра-широкоъгълен и 32-мегапикселов телефото обектив. Макар че ултра-широкоъгълният обектив може да даде някои съмнителни резултати във връзка с цветовете, оптичният x2, портретният режим и макро режимът са много положителни.

Като цяло OnePlus 11 е отличен смарт телефон, който има страхотни качества и се откроява като един от най-хубавите разновидности, в случай че търсите телефон с огромен екран.

Гугъл Pixel 7 Pro

Гугъл се завърна на пазара на смарт телефони от висок клас с Pixel 7 Pro. Телефонът има подобен външен тип с Pixel 6 Pro и се отличава с алуминиево покритие на модула на камерата. Предната част на телефона може да се похвали с хубав 6,7-инчов AMOLED екран с LTPO панел, който разрешава променлива периодичност на освежаване от 10 до 120 Hz. Дисплеят също по този начин предлага отлична бляскавост, достигайки оптималната стойност от 1331 cd/m² в HDR.

Pixel 7 Pro се зарежда от новия чип Tensor G2, комбиниран с 12 GB LPDDR5 RAM. Въпреки че се показва добре, той няма опция да се оправи с всички задания в цялостна степен.

Както и при предходните модели Pixel, аспектът при камерата на телефона е извънреден. Трите датчика, съчетани с логаритмите на Гугъл, обезпечават на потребителите превъзходни фотоси. Функциите с изкуствен интелект включват Super Res Zoom, която разрешава нарастване с машинно образование до 30x, Guided Frame за селфита в рамка и Cinematic Blur за прибавяне на фоново размазване към видеоклипове.

Що се отнася до живота на батерията, телефонът с лекост устоя един ден, само че скоростта на зареждане е ниска. Pixel 7 Pro доближава най-много 23 W с формалното зарядно устройство с мощ 30 W.

Като цяло Pixel 7 Pro усъвършенства формулата на телефона от висок клас на Гугъл и дава смарт телефон с огромен и ослепителен екран, който е прелестен за ежедневна приложимост.

Redmi Note 11 Pro 5G

Redmi Note 11 Pro 5G има огромен 6,67-инчов екран, който не прави компромис с ежедневната приложимост на телефона. Смартфонът е направен от солидни материали и има документ IP53. Предната част на телефона е снабдена с OLED панел, който предлага безконечен контрастност. Позволява ясна видимост без значение от яркостта. Екранът е с Full HD резолюция и неадаптивна периодичност на освежаване от 120 Hz, като това го прави един от най-хубавите екрани съгласно цената си, която е под 500 лв. все още.

Телефонът работи с процесор Snapdragon 695 със 6 GB оперативна памет и 128 GB място за предпазване. Позволява гладко осъществяване на ежедневните задания, само че не и на мобилни игри с висока продуктивност. Животът на батерията устоя през целия ден, а телефонът поддържа 67W бързо зареждане. Това го прави едно от най-впечатляващите устройства в този аспект.

Производителността на камерата на телефона обаче не е толкоз висока, като ултра-широкоъгълната и макро функционалностите се оправят мъчно. Въпреки това той към момента предлага добра еластичност за междинния консуматор. Софтуерът също е благонадежден за ежедневна приложимост, като се следят някои незначителни забавяния.

Заключение

Определението за „ огромен екран “ се промени през последните години заради напредъка в технологиите за екрани. По-рано за общоприети се считаха екрани с размер 4 или 5 инча, а в този момент общоприетият размер е към 6 инча. Смартфоните с екрани над 6,7 инча към този момент се смятат за такива с огромен екран. Тъй като търсенето на по-големи екрани се резервира, към тези смарт телефони има интерес, тъй като тредлагат на потребителите висококачествено преживяване, без да жертват преносимостта. Независимо дали сте разпален мобилен геймър, основател на наличие или просто обичате да гледате видеоклипове в придвижване, тези смарт телефони с огромен екран сигурно ще подобрят вашия дигитален живот.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР