В последно време около Брадли Купър се случват интересни неща.

...
В последно време около Брадли Купър се случват интересни неща.
Коментари Харесай

Брадли Купър и една специална млада дама до него

В последно време към Брадли Купър се случват забавни неща. От няколко месеца насам той постоянно е забелязван в компанията на супермодела Джиджи Хадид, която е хипотетичната му половинка сега. Освен в персонален проект обаче, на артиста му върви и в професионален.
 Брадли Купър прави сандвичи в камион, а някогашната и актуалната минават да го видят
Брадли Купър прави сандвичи в камион, а някогашната и актуалната минават да го видят

Ирина Шейк, Джиджи Хадид и артистът от " Роди се звезда " на едно място

От много време знаем, че в най-новият си филм - Maestro, като се изключи че влиза в основната роля на известния композитор и диригент Ленард Бърнстайн, и режисира. И до момента в който на феновете ни остава напълно малко до 20 декември, когато ще можем да гледаме кино лентата в Netflix, той към този момент имаше своята публична премиера в Лос Анджелис.

На събитието, което се е провело на 12 декември вечерта, Брадли Купър е съпроводен от една доста специфична млада дама. Но не, не става въпрос за, а за шестгодишната му щерка Леа, която той има от връзката си с.

Тандемът татко и щерка са театралничили за фотоси на аления килим, облечени в елегантни тоалети. Малката Леа е очарователна в рокля с леопардов принт и златни обувчици. Брадли Купър пък е моден в тъмносин костюм от три елементи, комбиниран с бяла риза и черна вратовръзка.
 Снимка 645946

Въпреки че някогашната на артиста не е участвала на премиерата, е качила стори в Instagram, на което написа: " Толкова се гордея с баща и Леа "., за която от известно време се допуска, че се среща с Том Брейди, нееднократно е споделяла в изявленията, че  се оправя в действителност добре с родителството.

" Той е най-хубавият татко, за който Леа и аз можем да мечтаем. С него постоянно се сработваме, тъй като поставяме старания за това ", издава супермоделът пред Elle предишния месец.
 Maestro на Брадли Купър с първи формален филмов откъс
Брадли Купър в света на музиката, любовта и измяната

Актьорът подвига летвата високо с Maestro

Тя и Брадли Купър са разграничени от юни 2019 година, само че и до през днешния ден са в положителни връзки и постоянно са забелязвани дружно с щерка си, напомнят Page Six.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР