В последно време може да забележите все повече хора, които

...
В последно време може да забележите все повече хора, които
Коментари Харесай

Как Ray-Ban се превърна в най-ценената марка слънчеви очила?

В последно време може да забележите от ден на ден хора, които избират да носят маркови очила, а не евтини фалшификати. Причината надалеч не е единствено в това да притеглят внимание, само че и поради качеството на стъклата, високият % на отбрана и несъмнено положителната направа.

Една от най-търсените марки на пазара, без значение от възрастта на клиентите, си остава Ray-Ban. Нейния взрив стартира през 80-те години, само че историята на марката в действителност е много дълга. Това, което отличава слънчеви очила Ray-Ban от другите марки, е традицията да се вслушват в потребностите и рекомендациите на своите клиенти. Дизайните им са безупречни, методът им на направа основава комфорт, а материалите, които са употребявани за всеки чифт са много деликатно подбрани и обработени.

Официално началото на Ray-Ban се слага през 30-те години на предишния век, когато първите очила биват направени за водачите на отбранителната войска в Съединените щати. Те са имали потребност от задоволително мощна отбрана на очите, до момента в който пилотират, с цел да не се допуската ярката слънчева светлина да ги нервира и разсейва. В същото време очилата е трябвало да бъдат по този начин направени, че да се резервира ясното виждане. Bausch & Lomb съумяват да вземат поради всичко това и сполучливо основават очилата Ray-Ban Aviator.

Славата на очилата стартира да се усилва с помощта на военачалник Дъглас Макартър, който постоянно театралничил за фотоси на фотографите, точно с този тип очила.

Както споменахме нагоре същинския взрив на марката стартира през 80-те години, когато доста холивудски звезди стартират освен да носят слънчеви очила на този бранд, само че и да се снимат във филми с тях. Сред почитателите на Ray-Ban са Боб Дилън, Майкъл Джексън, Том Круз, Мерилин Монро и Фреди Меркюри.

Всеки един модел слънчеви очила Ray-Ban подсигурява висок % на отбрана от слънчевите лъчи, ясно виждане, продължителност и комфорт. Също по този начин, лещите които се слагат в стъклата са обработени по подобен метод, че те да се приспособяват оптимално бързо във с вскяакви климатични условия.

За дизайна няма две отзиви по въпроса- извънредно съвременни, новаторски и точно направени. Всеки, който е имал или има очила на този бранд ще удостовери, че инвестицията в тях изцяло си заслужава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР