В последно време интересът към домашните маски за коса с

...
В последно време интересът към домашните маски за коса с
Коментари Харесай

Невероятно! Домашни маски за коса с яйце, които се превърнаха в истински ХИТ

В последно време ползата към домашните маски за коса с яйце е засилен. Дамите горещо се интересуват от свойствата на този артикул и не изпускат опцията да подхранят косата си с натурални съставки.
Белтъкът е пълностоен протеин, до момента в който жълтъкът е богат на витамини, способстващи за това косата да е по-устойчива на увреждане.
Благодарение на маските, ние способстваме за това косата ни да бъде доста по-здрава и по-малко предразположена към косопад.
3 са маските, за които мощно имаме вяра, че ще трансфорат косата ви в неустоимо красива и привлекателна. Ето ги и тях:
Маска за мазна коса
При тази маска се употребява само белтъка на яйцата. Смята се, че точно той укрепва косъма от корена, защищава от появяването на пърхот и подкрепя растежа.
В купа смесете белтъците от две яйца и към тях прибавете две супени лъжици кокосово масло. Бъркайте, тъй че да се получи гладка и приятна примес.
Тази маска е значимо да бъде нанесена върху влажна коса. Нужно е да престоите най-малко 20 минути, тъй че съставките да подхранят косата.
След това измийте с не доста гореща вода, тъй като съществува заплаха от сваряване на белтъците.
Правете я един път или два пъти в седмицата за най-хубави резултати!

Маска за суха коса
Тази маска е същински балсам за косата. Тя спомага за укрепване, искра и за по-малко косопад. Новата коса, която ще израсте, ще е в пъти по-здрава.
Нужно е да отделите един или два жълтъка, според от сгъстяването и дължината на косата си. Бихте могли да прибавите и няколко лъжици зехтин, в случай че решите. Маската се нанася най-лесно благодарение на пръстите. Постарайте се да покрие цялата коса по дължина.
Нужно е да я оставите да работи към час и едвам по-късно да измиете с топла вода, само че не прекомерно гореща.
 Маски за коса с яйца Маски за коса с яйца
Яйцата са едни от най-полезните артикули за косата. В приготвянето на маски най-често се употребява жълтъка, който е богат на витамини от...

Маска за естествена коса
Тази маска е обичайната и позната на огромна част от дамите. Тя се подготвя благодарение на две яйца и две лъжици зехтин. Нанася се по цялата коса и се оставя да престои към 30 минути.
След премахването й с шампоан, не трябва да сушите косата със сешоар. Оставете я да изсъхне от единствено себе си.
Благодарение на тези няколко простички домашни маски за коса с яйце ще имате изтънчено красива и неустоимо привлекателна прическа!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР