В последните години българските актьори все по-смело и успешно си

...
В последните години българските актьори все по-смело и успешно си
Коментари Харесай

От България до Холивуд: българска актриса участва с Том Круз в Мисията невъзможна

В последните години българските артисти все по-смело и сполучливо си проправят път в Холивуд. Оказва се, че още един роден талант играе дружно с големите имена в киноиндустрията.

Тази година ще имаме опция да се зарадваме на присъединяване на българската актриса Доротея Толева в не коя да е холивудска продукция, а в идната част от мега сполучливата екшън поредност " Мисията невъзможна " , в която основната роля, несъмнено, е поверена на  неповторимия Том Круз,  оповестяват разпространителите на кино лентата за България " Форум филм ", съобщи Българска телеграфна агенция.

В актьорския състав на кино лентата са още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Хенри Черни, Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма и други Режисьор и сценарист на кино лентата е Кристофър МакКуори.Продуценти са Том Круз и Кристофър МакКуори, а изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг, Дон Грейнджър и Томи Гормли.

В " Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа " Том Круз извършва каскада, за която мечтае от дете и която е най-опасното нещо, което е правил досега – скок с мотор от висока канара, преминаващ в бейс джъмп, описват от " Форум филм ".

 х Getty

Прекрасната Доротея Толева е позната на феновете на NOVA от сериалите  " Господин X и морето " и " Пътят на достойнството ". Участва в телевизионни реклами, ревюта и фотосесии в България и в чужбина. Завършва PR в Нов български университет, по-късно влиятелната Нюйоркска кино академия, две актьорски школи в Лондон . Снима се най-вече в непознати филми. За ролята на Ракша в българо-казахстанския " Bullets of Justice " получава премията за най-хубава поддържаща роля на кинофестивала в Мадрид.

За необятната аудитория Доротея Толева е по-популярна като модел, някогашна баскетболистка на " Славия " и близначка на Емануела Толева, половинката на продуцента Андрей Арнаудов.

Премиерата на новия филм от кинопоредицата " Мисията невъзможна " в България е на 14 юли. 
 Том Круз получи най-голямата премия на фестивала в Кан  Том Круз получи най-голямата премия на фестивала в Кан  Том Круз получи най-голямата премия на фестивала в Кан  Том Круз получи най-голямата премия на фестивала в Кан
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР