В последните дни ескалира напрежение в Асеновград, провокирано от безчинството

...
В последните дни ескалира напрежение в Асеновград, провокирано от безчинството
Коментари Харесай

Обединени патриоти: Циганите от квартал "Лозница" в Асеновград показаха ясно, че живеят в паралелна държава

В последните дни ескалира напрежение в Асеновград, предизвикано от безчинството на самозабравила се група роми, която надменно и „ с особена смелост “, съгласно обвиняването на прокуратурата, атакува с колове, камъни и лопати български деца, спортуващи в язовира над града.

Това сподели от трибуната на Народното събрание доцент Милен Михов, народен представител от Обединени патриоти, който прочете декларация от името на парламентарна група във връзка случая в Асеновград. "И в случай че случилото се край язовира е ужасяващо дръзновен случай, то последвалото сборичкване пред болничното заведение в града, където озверяла навалица от към 150 роми се саморазправя с към този момент потърпевшите деца и техните родители пред очите на 6 чиновници на реда, е безочливо, цинично и брутално демонстриране на безотговорност. Циганите от квартал „ Лозница “ в Асеновград демонстрираха ясно, че живеят в паралелна страна. Че нямат боязън от закона и, че за тях важат само разпоредбите на техния родов ред. Тази нагла демонстрация на принуждение е разследване на към този момент 30 годишната политика на страната по предоставяне на безгранични права на тази етническа група без да им бъдат вменявани отговорности. Това цинично тъпчене на публичния ред е разследване и на милионите левове, потекли в джобовете на всевъзможни грантово-либерални организации, които от години пазят енергично всякакво циганско безчинство, с цел да приберат в края на месеца с треперещи, потни ръчички следващия $ от съмнителни фондации, които се пробват да ни вменят виновност, за това че се опитваме да въведем ред в личната си страна ", сподели още той.

"Дами и господа, преди 10 години в квартал „ Моленбек “ в европейската и белгийска столица Брюксел, страната се отдръпна от гетото и там не влизаше полиция. В разследване на това популацията там се радикализира и демократичната европейска приемливост се взриви на летище „ Завентем “ на 22 март 2016 година. Напомняме, че българската страна се е отдръпнала от гетата в България и кълновете на радикалния ислям са поникнали в махалите на Пазарджик, Пловдив и Асеновград. Делото за коренен ислям се точи към този момент години и присъдите са несъответстващо ниски ", съобщи Михов.

"С оглед на всичко дотук ние, като част от ръководещото болшинство, заявяваме изрично, че ще вземем всички нужни ограничения и с нужната неотстъпчивост ще подсигуряваме публичния ред. Ще насочим всички старания на страната, с цел да спрем безчинствата на всички тези жители, които с „ особена смелост и цинизъм “ се саморазправят по улиците на българските градове и села. Държавата би трябвало да предприеме всички дейности по унищожаване на противозаконните къщи в махалата в Асеновград, а и на всички места другаде и да изсели всички тези хора, които нямат адресна регистрация и са се самонастанили нелегално. Трябва да се вземат всички нужни ограничения да се възвърне реда и да демонстрираме твърда увереност, че всички български жители имат идентични права, само че и идентични отговорности. Толерантност към което и да е безвластие през днешния ден, на следващия ден ще се взриви по този начин, както към този момент виждаме в западна Европа ", приключи депутатът.

Докато Милен Михов четеше декларацията, депутатите от ПГ на Движение за права и свободи напуснаха залата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР