В последните 24 часа видяхме един доста добре синхронизиран дует

...
В последните 24 часа видяхме един доста добре синхронизиран дует
Коментари Харесай

Асен Василев: Видяхме един доста добре синхронизиран дует между Радев и Борисов

" В последните 24 часа видяхме един сносно синхронизиран дует сред господин Борисов и господин Радев, който не мисля, че изненадва и българските жители. Стана явно дори и за слепите ", това каза на брифинг в Народното Събрание Асен Василев от Политическа партия.
Прочетете още
" Относно въпроса обвързван с ветото, в случай че президентът наложи несъгласие и в случай че господин Борисов не се разсъни с друга концепция и поддържа ветото, това значи, че няма да има промени в Изборния кодекс. Имайки поради какъв брой постоянно ГЕРБ си сменят мнението съм леко песимистичен, че това ще се случи. Ако се случи обаче, това ще значи, че последните 3 седмици Народното събрание е въртял безусловно безсмилено едни безкрайни съвещания. Вместо да си приемем антикорупционните закони, които са по Плана за възобновяване и които щяха да оказват помощ за Шенген, вместо да приемем същински бюджет, сме се занимавали с едни предизборни фишеци ", добави Василев.

" Моите връзки с президента Радев постоянно са били прецизно институционални. Другото, което не се харесва на огромна част от политическата класа, е че аз споделям това, което мисля. Когато нещо го мисля, го споделям ", по този начин Василев разяснява връзките си с президента.

" Според мен, с цел да можем изобщо да тръгнем напред като страна, би трябвало да можем да споделяме всичко, което мислим и всичко, което виждаме ", сподели още Василев.

Съпредседателят на Политическа партия акцентира, че не е получил покана за диалог от страна на номинирания за министър председател от ГЕРБ професор Николай Габровски. " Ние към този момент организирахме диалог с ГЕРБ, на който ясно декларирахме кои са 16-те политики, които бихме подкрепили, без значение дали са ги предложили те или някой различен ". 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР