В Португалия 41-годишната медицинска сестра Соня Асеведо почина в навечерието

...
В Португалия 41-годишната медицинска сестра Соня Асеведо почина в навечерието
Коментари Харесай

Мед. сестра от Португалия умира два дни след ваксинацията с Pfizer

В Португалия 41-годишната здравна сестра Соня Асеведо умря в навечерието на Нова година, 48 часа след ваксина цията против ковид с ваксина та на Pfizer. След инжекцията майката на две деца, която работела в педиатричния отдел на португалския институт по онкология в Порто, не е имала никакви отрицателни странични резултати след ваксина цията, само че след два дни умира, оповестява " Фокус ", базирайки се на съветското издание Взгляд. 

Както оповестява през днешния ден, 4 януари, изданието Dailymail, през идващите два дни ще се организира аутопсия, с цел да се изяснят всички условия на гибелта.

Бащата на починалата Абилио Асеведо твърди пред вестник „ Корейо да Манха “, че щерка му в никакъв случай преди не е имала здравословни проблеми.

" Тя беше имунизирана против COVID-19, само че нямаше признаци. Не знам какво се е случило. Просто желая отговори. Искам да знам какво е довело до гибелта на щерка ми ", сподели мъжът.

Работодателите на умрялата жена потвърдиха, че тя е била имунизирана против ковид на 30 декември и прибавят, че не са били осведомени за никакви " странични резултати " по време и няколко часа след ваксина цията.

Дъщерята на Соня Асеведо споделя, че майка й се оплаква единствено от " естествен " дискомфорт в региона на тялото, където е била имунизирана, само че като цяло се чувствала добре.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР