В понеделник сутринта лидер на руската република Чечня Рамзан Кадиров

...
В понеделник сутринта лидер на руската република Чечня Рамзан Кадиров
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров заплаши отново Киев

В понеделник сутринта водач на съветската република Чечня Рамзан Кадиров заплашва, че съветските сили ще стартират нахлуване освен към обсадения пристанищен град Мариупол, само че и към Киев и други украински градове. " Ще има нахлуване освен към Мариупол, само че и към други места, градове и села ", декларира Кадиров във видео, оповестено в канала му в Telegram.

" Луганск и Донецк - първо ще ги освободим изцяло, а по-късно ще превземем Киев и всички останали градове ", споделя Кадиров, представен от Der Standard. Кадиров показва, че не трябва да има никакво подозрение по отношение на Киев: " Уверявам ви, че няма да създадем нито една крачка обратно. "

В неделя Русия ускори офанзивите си в Източна Украйна, а украинските сили се готвят за яростни конфликти за сепаратистките републики Донецк и Луганск.

Заплахата на Кадиров идва на фона на доказаната публично промяна на върха на управлението на съветската интервенция в Украйна - командването към този момент е поето от военачалник Александър Дворников, който има богат опит в бойните интервенции в Сирия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР