В понеделник Кортни Кокс официално се присъедини към най-великите личности

...
В понеделник Кортни Кокс официално се присъедини към най-великите личности
Коментари Харесай

Кортни Кокс коментира книгата на принц Хари: „Не съм раздавала наркотици“

В понеделник Кортни Кокс публично се причисли към най-великите персони в шоубизнеса, като се снабди със звезда на Холивудската алея на славата.

Така тя стана 2750-ата звезда, удостоена с тази чест. Плътно до нея застанаха нейните колежки и приятелки Дженифър Анистън и Лиса Кудроу , които не стопират да демонстрират какъв брой се обичат през годините.

Прочетете повече тук > > >  

Въпреки че премиерата на сериала „ Приятели “ бе през далечната 1994 година, ползата към емблематичното шоу не стихва с годините.

В края на 2022 година Матю Пери разгласява , в която разказа Кортни като „ обезоръжаващо красива “.

Преди няколко месеца името на актрисата бе упоменато и в различен бестселър, за който целият свят приказва: автобиографията на принц Хари „ Резервен “.

Припомнете си историята тук > > >  

В записките си той си спомня, че един път инцидентно попаднал на ваучър в дома на Кокс, до момента в който тя била отвън града. По време на празненството Хари споделя, че намерил „ кутия шоколадови бонбони с халюциногенни гъби “ в хладилника. А откакто ги опитал, принцът признава, че имал  " странни и откачени "  халюцинации. 

„ Хари фактически остана тук за няколко дни - евентуално два или три. Той е в действителност прекрасен човек “, спомни си актрисата през вчерашния ден в изявление пред.

Тя добави, че неотдавна двамата са се засекли на рождения ден на Порша де Роси и призна, че е желала да го поздрави, само че се спряла, защото той говорел с други хора.

„ Не съм чела книгата. Искам да го направя, тъй като съм чувала, че е в действителност занимателна. Но да, припомням си това [че Хари е бил в дома й]. Не настоявам обаче, че е имало гъби! Определено не ги раздавах аз . “

В диалога с Variety Кортни приказва още за началото на кариерата си и всичко, което я кара да се усеща по-щастлива от всеки път.

Красивата актриса е родом от Алабама и до момента в който пораства, не знае нищо за шоубизнеса. През лятото откакто приключва гимназия, тя се реалокира в Ню Йорк и стартира да работи като модел.

„ Веднага си открих работа и си помислих, че е елементарно “, спомня си тя. Но се оказва, че би трябвало да промени някои неща.

„ Беше цялостно видоизменение. Взеха едно свежо лице от Алабама и ми придадоха малко фънки жанр . Беше в действителност занимателно. Промениха всичко в мен - споделяха, че съм родена в Кентъки и трансформираха семейството ми на Майлс . Не знам за какво! “

Спомняйки си за младото и наивно момиче, което е била, Кортни признава, че в никакъв случай не е подозирала къде ще я води кариерата ѝ, само че не е серпантина да се учи и развива .

През 1984 година тя се появява в музикалното видео на Брус Спрингстийн към песента „ Dancing in the dark “ . Рок звездата я избира инцидентно измежду публиката, а танцът им на сцената носи на прохождащата актриса голяма известност.

Три години по-късно тя получава първата си по-голяма се роля – на Лорън Милър в „ Семейни връзки “ . Снима се общо в 19 епизода от сериала.

Звездният момент на Кортни идва през 90-те с „ Приятели “, макар че тя е известна и преди този момент. Дори Дженифър Анистън признава, че ѝ е била фенка още преди да се срещнат.

„ Тези другарства се случиха в най-важния миг в живота ми и преминахме през толкоз доста неща дружно “, разсъждава Кортни за всичко, което е научила на снимачната площадка на сериала. „ Нямаше злоба, беше единствено: „ Нека създадем най-хубавото шоу, което можем, и дано се поддържаме взаимно в това. “

След като „ Приятели “ завършва, Кортни продължава да се развива в малкия екран. Тя извършва основната роля и е изпълнителен продуцент в шестте сезона на „ Агнешко “.

А сега приготвя втория сезон на различен сериал – комедийния хорър „ Shining Vale “.

Кокс не е сполучлива единствено в малкия екран. Две години след старта на „ Приятели “, тя получава ролята на амбициозната журналистка Гейл Уедърс в „ Писък “. Тогава никой не подозира, че трилърът ще се трансформира във значима част от поп културата.

Очаквайки премиерата на 6-тата част на „ Писък “ през март, Кортни ще сложи самобитен връх. Тя ще бъде първата актриса, изиграла една и съща роля в 6 поредни кино лентата на ужасите, освен това в границите на 4 разнообразни десетилетия.

„ Бях позната от „ Приятели “ и „ Семейни връзки “, известна като сладкото съседско момиче. Трябваше да приказвам с [режисьора] Уес Крейвън и да му кажа: „ Знам, че не ме виждаш по този метод, само че повярвай ми, в действителност мога да бъда безспорна кучка “, споделя тя през смях.

58-годишната звезда признава, че в този миг от живота си е по-щастлива от всеки път.

Има доста неща, които не са страхотни в остаряването, само че има и доста прелестни неща . Сега се старая повече в нещата, които върша. “, изяснява още тя.

„ Просто има нещо в увереността, която идва с времето  и сега обичам работата си повече от всеки път. “
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР