В понеделник, 13 януари, в имението Сандрингам се проведе спешна

...
В понеделник, 13 януари, в имението Сандрингам се проведе спешна
Коментари Харесай

Първа поява на Меган в Канада

В понеделник, 13 януари, в имението Сандрингам се организира незабавна среща, след която стана ясно, че кралица Елизабет Втора приема решението на принц Хари и Меган Маркъл да заживеят своя нов, самостоятелен живот.

По първична информация, херцогинята на Съсекс трябваше да се включи в договарянията по телефона. Оказва се обаче, че това не се е случило. Горе-долу по същото време, по което принц Хари е бил подложен на пресечен огън, Маркъл е засечена да кара сама в незнайна посока. Нещо, което няма по какъв начин да си разреши на Острова.

Вчера пък, на 14 януари, херцогинята на Съсекс се качи на дребен аероплан за полет, траял едвам 20 минути, с цел да посети спешен център за дами в един от най-бедните квартали на Ванкувър . Тя бе усмихната и очевидно щастлива от новото си всекидневие. А този ангажимент е един от доста, които занапред й предстоят.
 Снимка 461607

В момента Меган води елементарния живот, за който си мечтае в последните месеци. Според източници , тя е страдала от следродилна меланхолия и възприятие на тревога . Състояния, които са се задълбочили от засиления интерес към нея.

Затова в този момент тя се нуждае от време единствено за себе си, брачна половинка си и сина си, с цел да може да се почувства още веднъж прочувствено и душевен здрава. А във Англия се усеща нещастна и даже не може да спи добре, тъй като непрекъснато мисли за бъдещето си, споделят нейния другари.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от TheAmericanDuchess (@the_american_duchess) на Яну 14, 2020 в 4:26 PST

Именно по тази причина се счита, че визитите на Меган на Острова ще са по-скоро редки и къси, в сравнение с реципрочни на времето, което ще прекарва в Канада. Вероятно Хари ще е този, който ще пътува по-често.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Burger King, IKEA и рекламата с отдръпването от кралския двор
Кой си прави реклама на гърба на Хари и Меган

Остроумен метод да се възползваш от абсурда

Съпругата му пък към този момент е подписала контракт с Disney за озвучаване на детски филми - нещо, с което се е занимавала и преди да се запознае с него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР