В полицията са задържани извършители на дързък опит за грабеж

...
В полицията са задържани извършители на дързък опит за грабеж
Коментари Харесай

15 и 16-годишен са нападателите, които разбиха входна врата на къща в Одърне в опит за грабеж

В полицията са арестувани причинители на дръзновен опит за обир в плевенското село Одърне. До вчерашния им арест се стигнало с помощта на бърза и съответна профасионална реакция на криминалисти от ОДМВР – Плевен, Първо районно управление (на МВР) – Плевен и сътрудниците им от сектор „ Пордим “.

По първична информация на 8 февруари към 1:30 часа двама маскирани разрушили входна врата, с цел да обхванат в частен дом. Били въоръжени с револвери. Поискали пари. 70-годишната собственичка блъснала с дървена пръчка в региона на рамото единия от нападателите, след което те са се отдръпнали в незнайна посока.

Уведомен е прокурор от районна прокуратура - Плевен и по случая е формирано досъдебно произвеждане. От извършените бързи оперативни мероприятия са открити причинителите – 16-годишен и 15-годишен, и двамата от същото село. Намерени и конфискувани са оръжието на закононарушението -газов револвер " Blow f06 " диаметър 9 мм, железна телескопична палка и две черни маски с прорези на очите. Работата продължава проверяващ служител на реда под наблюдението на областен прокурор.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР