В Плевен и региона започват проверки за ангажираната техника за

...
В Плевен и региона започват проверки за ангажираната техника за
Коментари Харесай

В Плевен и региона започват проверки на техниката за зимно почистване

В Плевен и района стартират инспекции за ангажираната техника за зимното разчистване на пътищата, заяви пресцентърът на регионалния шеф.

По самодейност на регионалния шеф Мирослав Петров ще бъдат осъществени взаимни инспекции от представители на Пътното ръководство, полицията и регионалната администрация в 11-те общини на територията на района за съществуване на дублираща се техника, която по едно и също време би трябвало да се употребява за разчистване на републиканската пътна мрежа и на общинската инфраструктура.

Обект на инспекцията ще бъдат договорите, с които локалните управляващи подсигуряват поддръжката на пътищата в зимния сезон. Пред регионалния шеф всички плевенски общини са заявили подготвеност за зимата, а общините Долна Митрополия и Гулянци ще възобновят договорите си с компании за пътно поддържане до края на годината.

В работната среща при регионалния шеф през днешния ден са взели участие шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи основен комисар Красимир Начев, началникът на бранш "Пътна полиция " Ивайло Иванов, и шефът на Областното пътно ръководство инж. Ивайло Денчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР