В петък президентът на САЩ Джо Байдън говори от Розовата

...
В петък президентът на САЩ Джо Байдън говори от Розовата
Коментари Харесай

Джо Байдън: Американският спасителен план ще създаде 7 милиона работни места



В петък президентът на Съединени американски щати Джо Байдън приказва от " Розовата градина " на Белия дом за изгодите, които подписаният от него избавителен проект на стойност 1,95 трлн. $ ще донесе на американския народ. Той разгласи измежду многото изгоди, според признатото законодателство, е и основаването на 7 милиона нови работни места.

" Още нещо, което мисля, че е в действителност значимо. Новото законодателство трансформира парадигмата: за първи път отдавна този законопроект слага преди всичко работещите хора в тази страна. Това не е хипербола, а факт, откакто за прекомерно дългово време това бяха хората на върха ", добави президентът.

В речта си Джо Байдън благодари на всички членове на Конгреса, дали своят вот за пакета за облекчение на последствията от коронавирусната рецесия, изключително на сенатора Бърни Сандърс и конгресмена Джим Клибърн.

Президентът Байдън акцентира, че с помощта на законопроекта финансовата помощ ще бъде предоставена на 11 милиона безработни американци и това ще бъде " най-голямата инвестиция в грижите за децата от Втората международна война насам ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР