В петък преди обяд ще бъде слънчево. След обяд ще

...
В петък преди обяд ще бъде слънчево. След обяд ще
Коментари Харесай

Слънчев петък с увеличения на облачността, но само на отделни места

В петък преди обяд ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в Централна България и планинските региони ще превали временен дъжд. Вятърът от изток-североизток ще се усили и ще е сдържан. Максималните температури, в множеството места, ще са сред 30 и 35 градуса.
По Черноморието ще бъде слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 26-29 градуса. Температурата на морската вода е 22-24 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места - в масивите на Централна България, ще превали кратковременно. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи - до мощен, северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 23, на 2000 метра - към 17 градуса.
През почивните дни времето ще бъде слънчево. След обяд над югозападните региони ще се развива купеста облачност и на изолирани места, основно в планините там и с по-голяма възможност в събота, ще превали и прегърми. Вятърът ще остане от изток-североизток, слаб до сдържан. В събота дневните температури ще са най-вече сред 30 и 35 градуса, в неделния ден - с 1-2 градуса по-високи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР