В петък неправоспособен водач бе задържан след гонка с полицията,

...
В петък неправоспособен водач бе задържан след гонка с полицията,
Коментари Харесай

Зрелищна гонка из Пловдив завърши с катастрофа и арест на 18-годишен шофьор

В петък недееспособен лидер бе арестуван след гонка с полицията, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
Около 23.30 ч. патрул на Трето районно управление (на МВР) забелязал лек автомобил „ Фиат “ да се движи с висока скорост по пловдивския бул. „ Васил Априлов “, създавайки действителна причина за злополука. На подадения сигнал за прекъсване на колата водачът демонстративно не се подчинил и с още по-голямо ускоряване се насочил към един от изходите на града - Пазарджишко шосе.

Последван от чиновниците на реда, причинителят минал през няколко кръстовища на червен сигнал на светофара. При придвижване по основен път Пловдив – Пазарджик, в региона на кръгово кръстовище за Стамболийски, колата се блъснала в пътен знак и лидерът – на 18 години, бил арестуван.

Установено е, че младежът има криминалистични рагистрации и присъди, а свидетелството му за правоуправление е отнето. Пробата му за алкохол е негативна. След оказана здравна помощ, той е отведен в Трето районно управление (на МВР). Образувано е бързо произвеждане.

Снимка: Илюстративна
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР