В пет села от Община Ружинци ще се асфалтират улици,

...
В пет села от Община Ружинци ще се асфалтират улици,
Коментари Харесай

Асфалтират улици в пет села от Община Ружинци

В пет села от Община Ружинци ще се асфалтират улици, съобщи кметът на общината Александър Александров пред Българска телеграфна агенция.

Над 2 200 000 лева са средствата, които ще бъдат предоставени от Държавен фонд " Земеделие " по подмярка „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “ на Програмата за развиване на селските региони 2014-2020 година

Ще се ремонтират общо 12 улици – по четири в село Дреновец и в село Ружинци, две в село Бело поле и по една в селата Гюргич и Тополовец, посочи кметът. 

По думите му ще се реконструират 3.2 км. улици и ще се положат над 17 000 кв. м. асфалт. Много е значимо да се регистрира изгодата за популацията при реализирането на сходни планове, сподели кметът и добави, че към 2500 души живеят на тези улици и които действително ще усетят възстановяване на изискванията и качеството на живот.

Предстои подписване на контракт с Държавен фонд " Земеделие ", след което ще се организира социална поръчка за избор на реализатор, добави кметът на Община Ружинци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР