В първото работно заседание на Общинския съвет в Пловдив бяха

...
В първото работно заседание на Общинския съвет в Пловдив бяха
Коментари Харесай

Общинският съвет на Пловдив избра седем заместник-председатели

В първото работно съвещание на Общинския съвет в Пловдив бяха определени седем заместник-председатели.

Съгласно правилника за организацията и активността на Пловдивския общински съвет, неговите комисии и взаимоотношението му с общинската администрация всяка група може да излъчи собствен представител за заместител на ръководителя.

С няколко решения за заместници на ръководителя Атанас Узунов бяха определени Радослава Ташкова от групата общински съветници на ГЕРБ, Добромира Костова от „ Продължаваме промяната - Демократична България “, Стефан Послийски от „ Съединени за Пловдив “, Савина Петкова от „ Браво Пловдив “, Елена Грозданова от „ Възраждане “, Илия Гатев от „ Българска социалистическа партия за България “ и Димитър Арнаудов от „ ИТН “.

Заместник-председателите на Общински съвет подкрепят ръководителя при практикуване на неговите функционалности и пълномощия , като могат да извършват обособени функционалности и пълномощия на ръководителя, когато той им разпореди това документално и персонално.

В началото на сесията общинските съветници Александър Ракшиев, Илия Гатев и Веселин Маневски поставиха клетва. Първите двама отсъстваха от първото съвещание, а Маневски заема мястото на Иван Стоянов, който бе назначен за зам.-кмет на община Пловдив.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР