В първия работен ден след празниците днес на сцената пред

...
В първия работен ден след празниците днес на сцената пред
Коментари Харесай

Продължават концертите пред Общината

В първия работен ден след празниците през днешния ден на сцената пред община Пловдив се изявиха надарените ученици на пловдивската музикална школа " Арт Войс Център " с началник, музикален възпитател и наставник Румяна Иванова. Събитието е част от празничната стратегия, която Община Пловдив провежда в дните от 24 до 31 декември за пловдивчани и посетители на града. В днешния концерт пяха Деница Караславова, Петър Бечев, Андреана Бакалова, Ивана Муцкова, Невена Александрова, Радостина Гунгалова и Виктория Демирова, които с доста въодушевление и професионализъм извършиха разнороден репертоар от коледни песни, международни шлагери и българска музика, под бурните овации на публиката.

От основаването си до през днешния ден " Арт Войс Център " се трансфораха в национални любимци с многочислените си триумфи у нас и по света. Малката и извънредно надарена Лидия Ганева взе участие и показа почтено страната ни в Детската Евровизия. Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic станаха победителки в X Factor. Даниела Пирянкова в Шоуто на Слави. Мирослава Тодорова беше също една от любимките в X Factor. Пловдивските дарования печелят с лекост състезания и съревнования у нас и в чужбина всякога, когато се явяват.  В момента над 70 деца се образоват в Арт Войс Център, а триумфите не стопират.

16-годишната Деница Караславова, която дружно с Петър Бечев бе и водеща на днешния концерт,  се прочу с съвършеното си показване за тима на Поли Генова в " Гласът на България ". Графа, който също е наставник в шоуто, не се обръща за нея по време на кастингите на мрачно, само че идващите осъществявания на Деница го убеждават да ѝ предложи контракт с неговата продуцентска компания " Монте мюзик ". В края на предишния месец  младата певица показа дебютния си клип " Може да ми се обадиш ". Песента тя извърши и през днешния ден за пловдивчани от сцената пред община Пловдив.

Други две от участничките в събитието през днешния ден напълно скоро феновете ще видят в " Гласът на България “, защото надарените девойки минаха безпроблемно кастингите и се класираха за идните лайфове. Ивана Муцкова е дълготраен лауреат и на провеждащия се годишно в града под тепетата франкофонски фестивал " Златен ключ “. От сцената прозвуча и акапелно осъществяване на песента " Вечеряй, Радо “, трансформирала се в запазена марка на " Арт Войс Център ".

В следобедните часове през днешния ден  от 16,00 часа стартира концертът на Трио " Сопрано “ - Габриела Пеева - поетичен сопран, Биляна Андрончева - спинтов сопран и Петя Вардева - поетичен сопран. Утре празничната стратегия продължава с още два концерта:

12:00 - 13:30 ч. - Концерт на Детска вокална група " Бамбини “ с  началник Снежана Донева. 16:00 - 17:30 ч.  - Концерт на рок група  Nana & The Gang
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР