В първия работен ден на новата седмица, 7 август, Луната

...
В първия работен ден на новата седмица, 7 август, Луната
Коментари Харесай

Частичното лунно затъмнение във Водолей днес - кои зодии са най-уязвими в периода

В първия работен ден на новата седмица, 7 август, Луната е в съпротива с Марс в Лъв, а в 21:11 часа българско време ни чака Пълнолуние и отчасти лунно затъмнение (фиг. 3), което ще бъде очевидно от по-голямата част на Европа, Азия, Африка, Австралия и в част от Антарктида.

Както на самия ден, по този начин и през идващите няколко седмици, затъмнението ще окаже най-силно въздействие върху прекарванията при родените през втора декадана знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Пълнолунията и изключително при затъмнение са дни, в които хората са прекомерно прочувствени. Луната във Водолей може да окаже много мощно въздействие върху душeвността на хората и изключително при такива с психо-емоционални проблеми. Избягвайте физическо и психическо натоварване.
Денят е подобаващ за осъществяване на лунната диета за изчистване на организма от насъбрани отрови, за уединение. Луната във Водолей на този ден ще има по-положително въздействие за родените през втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, стига да нямате в персоналния си хороскоп и други планети в Телец, Лъв, Скорпион или Водолей. При Пълнолуние и затъмнение всички сме изключително прочувствени, а на този не е целесъобразно да се рискува.

Слънцето и Марс в Лъв са в съпротива с Луната и в международен проект крие рискове от атентати, естествени катаклизми, тежки произшествия и засилена експанзия. Независимо, че от някои страни затъмнението не е очевидно, то подчертава мощно някои от планетите в хороскопите на: Аржентина, Бразилия, Венецуела, Еквадор, Израел, Индия, Йордания, Ирак, Иран, Исландия, Русия, Китай, Нова Зеландия, Пакистан, Румъния, Северна Корея, Словения, Франция, Турция и така нататък
 Thinkstock
Събития, някакви несъгласия или усложнения от друго естество по време на или до няколко седмици след лунното затъмнение, недай Боже и неприятни прекарвания в персонален проект или произшествия, може да има при родените сред 4 и 7 май Телци, сред 6 и 9 август Лъвове, сред 6 и 9 ноември Скорпиони, сред 3 и 6 февруари Водолеи, както и при всички останали знаци, които имат някакви рождени планети или Асцендент сред 14 и 16 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион или Водолей. В коя сфера ще се проявят усложнение или предизвикателство, с които да се наложи да се справите, зависи от това в кой от домовете на персоналния ви хороскоп попада Луната във Водолей.

И въпреки всичко, ще кажа някои общи трендове и благоприятни условия, от които да се предпазвате денем и в идващите седмици.
 Thinkstock
При Телците затъмнението попада в 10 базисен дом и може да претърпят промени и спорове на работното място. Пазете престижа си и се погрижете при нужда за непосредствен родственик. При Лъвовете затъмнението попада в 7 базисен дом. Там то задейства взаимоотношенията със фамилните или с бизнес сътрудници / съперници. Слънцето и Марс в Лъв ви въздействат много динамично и в някои връзки да сте нетърпеливи и нетърпими към отношението на някои хора към вас. Не бъдете прекомерно груби и внимавайте за раздели с сътрудници. От враговете си сами можете да се пазите.

Този дом има връзка също с второто ви дете, с племенниците (ако имате такива), със правосъдните разногласия, тъй че при някои от вас може да зародят грижи от такова естество. При Скорпионите затъмнението попада в 4 базисен дом. Това е домът на вашите корени, семейство и родители, персоналният ви дом и недвижими имущества. Бъдете деликатни най-много за неприятности с родственици или в фамилията си, за произшествия в дома.
 Thinkstock
При нужда се погрижете за родител или за различен член на фамилията. Някои от Скорпионите може да купят или продадат имущество, други да се реалокират да живеят на друго място, а трети да изгубят имущество при правосъдни разногласия или да бъде конфискувано, в случай че е ипотекирано.

При Водолеите затъмнението попада в 1 базисен дом и задейства мощно желанието за достижения, изяви и риск. Възможни са и спорове с хора много по-силни в директен и метафоричен смисъл, както и проблеми с възрастен родственик – баба или дядо. Моят съвет е да не бъдете чак толкоз напористи и да не предприемате крайни опасности. Пазете се от произшествия и се грижете за здравето и спокойствието си. Уязвимо е кръвообращението.
 Thinkstock
Лунното затъмнение на 15 – 16 градуса във Водолей има и позитивен заряд. Все отново е белег за значими и неотменни събития в живота. То ще се отрази по-положително в границите на идващите 3-4 седмици в живота на родените сред 4 и 6 април Овни, сред 4 и 6 юни Близнаци, сред 7 и 9 октомври Везни, сред 6 и 8 декември Стрелци. При Овните подчертава 11 базисен дом, който е обвързван с груповите и другарски взаимоотношения. Възможно е да приключите или започнете план, да зародят нови хрумвания и проекти за бъдещето ви, да се запознаете с човек, който в следствие да ви стане същински другар или пък другарски връзки с човек от противоположния пол да прераснат в интимна връзка.

Но при всички случаи ще оставят значима диря в живота ви. За Близнаците затъмнението подчертава 9 базисен дом – домът на философските възгледи, далечните страни, задграничните сътрудници и пътувания. Някои от вас може да подхващат далечно пътешестване или да имат значими за бъдещето си контакти с чужденци. Други могат да стартират или завършат сполучливо образование или квалификационен курс. Като дом на Юпитер, този дом има връзка още с юридическите въпроси.
 Thinkstock
Ако има такива, то те могат да приключат за вас сполучливо. Не на последно място този дом е дом и на братята / сестрите на вашия сътрудник, по тази причина може да се чакат и в техните фамилии някакви позитивни значими събития. На Везните затъмнението подчертава 5 дом, домът на любовта, творчеството, заниманията, децата, спорта и заниманията. При някои от вас може да има нови попълнения в фамилиите с появяването на деца или внуци. При други може да се появи любовта на живота и да преживеят незабравими интимни мигове през лятото.
 Thinkstock
Трети ще се радват на високи спортни достижения и медали, ще се забавляват и радват на живота. Творческите натури може да имат също огромен триумф и самопризнание, а други всред вас да се радват на триумфите на личните си деца. При Стрелците затъмнението подчертава 3 базисен дом, домът на братята / сестрите и хората от най-близкото им обграждане, на образованието, пътуванията, търговията и договарянията. Някои от вас, също както при Близнаци, може да стартират или завършат сполучливо обучение / курс на образование, да предприемете пътешестване, да търгувате сполучливо, да подпишете значим контракт, да си купите или да спечелите нов автомобил от игрите на шанса.

Но не ви предлагам да купувате автомобил в интервала 12.08 – 06.09.2017 год., защото Меркурий ще бъде назадничав в този интервал. Като дом на документите, някои от вас могат да получат и дълго чакан значим документ. И не на последно място може да очаквате позитивно събитие в живота на вашия брат или сестра. В коя сфера ще бъдат проявленията зависи от персоналния хороскоп на всеки човек и не забравяйте, че това са единствено общи трендове, разказани на само въз основата на слънчевия ви знак.
 Thinkstock
На 7 август не се предлагат никакви интервенции, с изключение на животоспасяващи. Затъмненията носят детайл на съдбовност, а като се има поради и че е Пълнолуние, вероятни са затруднения и кръвоизливи. Денят е неподходящ изключително за интервенции на вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Уязвими са нервната система и кръвообращението при Луна във Водолей. Внимавайте са контузии в региона на крайниците, не се натоварвайте физически и прочувствено на този ден.

Автор: Марги Паскалева
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР